Boek jouw afspraak met onze verkoopsadviseurs tijdig in via onze website.

Beste klant, de 4e golf van de Corona-pandemie zorgt helaas ook bij óns personeel voor veel afwezigen, zowel vanwege ziekte als vanwege quarantaine-voorzorgen. Omdat we desondanks de lagere bezetting in onze concessies de kwaliteit van onze dienstverlening willen blijven garanderen, is het mogelijk dat je je afspraak niet binnen de normaal geldende termijnen kan vastleggen. Wij hopen op jouw begrip te mogen rekenen voor deze uitzonderlijke situatie

We raden je dan ook aan om jouw afspraak zo tijdig mogelijk in te boeken, zodat je hier minimale hinder van ondervindt. Ook voor onze verkoopafdeling raden we sterk aan om een afspraak te maken via onze website, zodat onze verkoopsadviseurs je op het vastgelegde tijdstip en in de meest veilige omstandigheden kunnen ontvangen,

Maak tijdig een afspraak voor onderhoud van uw wagen

De wachttijd voor een afspraak voor onderhoud of niet dringende herstelling kan momenteel langer zijn dan je gewoonlijk van ons kan verwachten. De huidige covid-maatregelen zorgen ook in onze concessies voor afwezigheden wegens ziekte of quarantaine(s). Hou er dus best rekening mee dat de mogelijke wachttijd voor het onderhoud van uw voertuig wat kan uitlopen. Maak tijdig jouw afspraak voor je volgende onderhoudsbeurt, zodat de onderhoudstermijn niet overschreden wordt.

Je kan dit anticiperen door de volgende onderhoudsbeurt te controleren in de boordcomputer van uw wagen. In geval van panne of dringende herstelling kan je rekenen op een snelle interventie en ondervind je geen hinder van deze tijdelijke omstandigheid. Wij nemen alvast de nodige maatregelen om de wachttijd zo kort mogelijk te hoduen. Bedankt voor uw begrip!

Boek een onderhoud

 

klein onderhoud

Dringend toe aan een nieuwe of tweedehands wagen?

Laat je inspireren door ons online aanbod van een ruime keuze aan direct beschikbare nieuwe en tweedehands stockwagens van de merken Audi, Volkswagen, SEAT, CUPRA, ŠKODA en Volkswagen bedrijfsvoertuigen. Maak een afspraak met onze adviseurs in de showroom of ga voor een online videocall als je bijkomende vragen hebt over een nieuwe wagen, een stock -of tweedehandswagen.

Maak een afspraak

Jouw veiligheid primeert.

  • Draag een mondmasker tijdens je bezoek
  • Respecteer de social distancing
  • Ontsmet regelmatig je handen. Je vindt op verschillende plaatsen in onze concessie ontsmettingsgel. 

 

dienstverlening corona groep thoen