Extra aantrekkelijke voordelen

Laat Groep Thoen tussen 16 en 26 september een offerte opmaken voor jouw favoriete plug-in hybride of 100% elektrisch model en geniet bij je bestelling van een extra aantrekkelijk voordeel : een gratis thuislaadstation* of een Audi Electric Kick Scooter**.

Maak hier een afspraak

Welke alternatieve brandstof past bij jou?

U stelt zich waarschijnlijk een heleboel vragen... Wat is het verschil tussen elektrisch, plug-in hybride en CNG? Hoe groot is de autonomie? Waar bijtanken? Aan welke prijs? Wat is de huidige wetgeving? Uw rijgewoontes spelen natuurlijk een rol in het maken van een keuze voor een alternatieve brandstof: hoeveel kilometers rijdt u elk jaar? Hoeveel tijd brengt u door in uw wagen? Rijdt u defensief of eerder sportief? M.a.w. bent u klaar om met een 100% elektrische wagen te rijden? Of twijfelt u er nog aan of die wel geschikt is voor uw verplaatsingen?

Audi Q4

Audi e-tron: 100 % elektrisch rijden zonder compromissen

De lancering van de Audi e-tron in november 2018 luidde de elektrische revolutie bij Audi in. Met een lange autonomie, een buitengewoon vermogen en spitstechnologie, kreeg de mobiliteit van morgen een stevige basis bij Audi. in 2021, omvat het Audi gamma al meer dan acht volledig elektrische wagens. Vanaf 2025 zullen er meer dan 20 volledig elektrische Audi modellen zijn.

Audi Q4 Sportback

Stel uw vragen

Audi heeft talloze alternatieven, van hybride plug-in technologie tot CNG. Natuurlijk zijn er ook nog de allernieuwste benzine- en dieselmotoren. Welke brandstof sluit het best aan op uw behoeften? Tijdens de Audi Electric Days krijgt u een antwoord op al die vragen. Bij de alternatieven die Audi voorstelt, vindt u er beslist een op uw maat. Maak de juiste keuze met Audi! Kom je liever op afspraak? Dat kan uiteraard ook.

Maak hier een afspraak

Audi e-tron GT

Voorwaarden actie

* (1) Aanbod voor particulieren en professionele klanten. Actie geldig bij bestelling van een nieuwe 100% elektrische of plug-in hybride Audi bij een erkende deelnemende Audi verdeler in België, onder de cumulatieve voorwaarde dat: 1) een offerte wordt aangemaakt tussen 16 en 26 september 2021 én 2) dat de hierop betrekking hebbende bestelbon wordt ondertekend vóór 26 oktober 2021. Het aanbod voor een gratis niet-geconnecteerd laadstation zonder laadkabel (t.w.v. €649 excl. btw) en de gratis audit van de elektrische installatie (t.w.v. €140 excl. btw), alleen bij installaties in België, is uitsluitend geldig voor de betaling van de factuur voor de plaatsing van een elektrisch laadstation door het bedrijf Electric by D’Ieteren n.v. (EDI). Slechts één gratis laadstation en één gratis audit per bestelling van een 100% elektrische of plug-in hybride Audi, met een maximum van 5 gratis laadstations en 5 gratis audits per particulier en professionele klant. Een upgrade naar een EDI laadstation uit de hogere categorie is mogelijk mits betaling van de bijkomende kost door de klant. Het btw-stelsel dat op de installatie van de laadpaal van toepassing is, wordt beheerst door de wettelijke bepalingen, zoals toegepast door de FOD Financiën (https://financien.belgium.be/nl). De voorwaarden om als particulier in aanmerking te komen voor het btw-tarief van 6% zijn de volgende: (i) uw woning is ten minste tien jaar oud, (ii) uw woning wordt uitsluitend of hoofdzakelijk als particuliere woning gebruikt; (iii) de uitgevoerde werkzaamheden (verbouwing, renovatie, rehabilitatie, verbetering, reparatie of onderhoud, met uitzondering van schoonmaak) worden rechtstreeks aan u, de “eindverbruiker” (d.w.z. de eigenaar, de vruchtgebruiker, de huurder, enz.) in rekening gebracht. Dit aanbod is niet overdraagbaar aan een derde partij en is niet inwisselbaar voor een waardebon of contant geld. Meer info op www.edi.be. Aanbod onder voorwaarden, voor meer informatie gelieve u te wenden tot een erkende Audi verdeler. Korting in lijn met de EDI-tarieven vastgesteld op 01/09/2021. EDI-tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.
** (2) Actie geldig bij bestelling van een nieuwe 100% elektrische of plug-in hybride Audi bij een erkende deelnemende Audi verdeler in België, onder de cumulatieve voorwaarde dat: 1) een offerte wordt aangemaakt tussen 16 en 26 september 2021 én 2) dat de hierop betrekking hebbende bestelbon wordt ondertekend vóór 26 oktober 2021. De gratis Audi Electric Kick Scooter powered by Segway heeft een waarde van €749 inclusief btw. Dit aanbod is niet overdraagbaar aan een derde partij en is niet inwisselbaar voor een waardebon of contant geld. Slechts één gratis Audi Electric Kick Scooter per bestelling van een 100% elektrische of plug-in hybride Audi, met een maximum van 5 gratis Audi Electric Kick Scooters per particulier of professionele klant.
(1)+(2). Aanbod onder voorwaarden en niet cumuleerbaar met een specifieke klantgebonden fleetkorting. Voor meer informatie gelieve u te wenden tot een erkende Audi verdeler.