Dynamisch onderweg

De standaard quattro vierwielaandrijving verzekert een sportieve rijervaring. U kunt de eigenschappen van de auto actief aanpassen aan de hand van zeven verschillende modi van het standaard Audi drive select-rijdynamieksysteem van deze reeks, waaronder de optionele sportluchtvering die de hoogte van het voertuig reguleert. Het optionele rolstabilisatiesysteem vermindert de zijwaartse overhelneiging van de Audi Q7 en de optionele vierwielbesturing maakt het gemakkelijker om te manoeuvreren en sportief te rijden. Alle motorisaties zijn standaard uitgerust met mild hybrid-technologie, die efficiënt rijgedrag en bijgevolg een lager brandstofverbruik garandeert.

 

Q7

Helder verlicht

De Audi Q7 is standaard uitgerust met koplampen met ledtechnologie. U hebt de mogelijkheid om koplampen te bestellen met HD Matrix ledtechnologie en Audi laserlight. De contouren en lichtsignatuur van deze elementen beklemtonen de breedte van de Audi Q7. Actieve lichtverdeling is hun technische hoofdkenmerk. Met zijn indrukwekkende bereik versterkt Audi laserlight het ledgrootlicht in het hogere snelheidsbereik

Comfortabel en flexibel - het interieur

Stap in en voel u goed in de Audi Q7 met optionele functies zoals het panoramische schuifdak voor een goed verlicht interieur, het luchtkwaliteitspack voor een fris gevoel of het veelkleurige verlichtingspack met contour- en sfeerverlichting voor een nog indrukwekkendere sfeer. Het optionele S line sportpakket zorgt voor een bijzonder sportief interieur. Het bevat sportzetels voorin, een driespakig lederen stuurwiel met multifunctie plus, het S-logo en een verlichte deurdrempel met aluminium inzetstukken, alsook het S-logo vooraan. Audi exclusive biedt bijzonder hoogwaardige interieurcomponenten, bijvoorbeeld een lederen interieur in Albastwit met Havanabruine accenten.

Q7

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 11,2–7,7 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 255–203 g/km (NEDC: 205–181 g/km)
Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.


De nieuwste technologie op het gebied van infotainment- en rijhulpsystemen, een adembenemende rijervaring dankzij de quattro vierwielaandrijving en intelligente ophangingsoplossingen, een indrukwekkend design en voldoende ruimte voor maximaal zeven personen – dat is de Audi Q7.