Voorbereidende werken: januari -  februari

In januari en februari 2021 vinden de voorbereidende werken aan de Brakelsesteenweg in Ninove plaats. Daarbij zal het terrein op verschillende plaatsen verbreed en opgehoogd worden. Tijdens die werken blijft het verkeer komende van 'den Dollar' richting Brakel mogelijk.

Garage De Kimpe is in januari en februari dus bereikbaar voor verkeer vanuit centrum Ninove via de Brakelsesteenweg. Kom je uit Brakel of Geraardsbergen? Dan zal je omgeleid worden zoals aangeduid op het plan hiernaast. 

Brakelsesteenweg Ninove

Nutswerken: februari - mei 2021

Na de voorbereiding zijn tussen februari en mei 2021 de nutswerken voorzien: nutsmaatschappijen vernieuwen dan de leidingen voor water, gas, elektriciteit en telecommunicatie. Ook tijdens die werken blijft het verkeer komende van 'den Dollar' richting Brakel mogelijk. Garage De Kimpe blijft t.e.m. mei 2021 bereikbaar via de aangeduide omleidingen. 

Ninove Brakelsesteenweg

Wegen- en rioleringswerken: zomer 2021 - eind 2022

In de zomer van 2021 starten de weg- en rioleringswerken. Garage De Kimpe zal dan enkel bereikbaar zijn via een tijdelijke werfweg met eenrichtingsverkeer. Doorgaand verkeer zal omgeleid worden. 

wegenwerken N8 Ninove

Garage De Kimpe blijft tijdens de volledige periode van de werken steeds bereikbaar. Er zal in en rond Ninove voldoende signalisatie aanwezig zijn. 

Wens je meer informatie over de vernieuwing van de N8 in Ninove?

Lees hier alle info na

Maak je graag online een afspraak of videocall met één van onze sales advisors? 

Maak een afspraak