Verkoop

Alle showrooms van Groep Thoen zijn open voor consumenten en professionele klanten, een afspraak maken voor een bezoek is aangeraden. Onze sales advisors blijven ook bereikbaar via telefoon, e-mail en videocall.

Naverkoop: werkplaats

Aan de werking van onze werkplaatsen verandert niets. We werken nog steeds op afspraak voor herstellingen, onderhouden, nazicht voor keuringen, bandenwissels,... 

Maak een afspraak

We raden aan om (indien mogelijk) zoveel mogelijk gebruik te maken van onze sleutelbussen (wagen binnenbrengen) en sleutelkluizen (wagens afhalen). Wagens worden grondig ontsmet aan de binnenkant vooraleer ze op onze parking teruggeplaatst worden.

Onze wachtruimtes zijn vanaf 1 december opnieuw beschikbaar. 

 

Carrosserie

Aan de werking van onze carrosserie verandert niets. 

 

Aflevering

De afleveringen van verkochte wagens blijven doorgaan zoals gepland (buiten), met aandacht voor de nodige voorzorgsmaatregelen en ontsmetting van de binnenkant van de wagen. 

Wij vragen om steeds een mondmasker te dragen en voldoende afstand te bewaren (min. 1,5 meter). 

We trachten elke klant de nodige uitleg te geven, maar door de huidige omstandigheden zal die tot een minimum beperkt worden. Bij vragen kan je altijd onze klantendienst bereiken. 

Wagens afleveren Thoen

Testritten

Testritten zijn toegelaten mits naleving van alle hygiëne- en afstandsregels

Wil je meer info over een bepaald model? Contacteer onze verkoopsdienst en zij trachten jou te voorzien van zoveel mogelijk informatie. 

Nieuwsbrief