SEAT

Eersteklas comfort

Het gamma van aandrijflijnen bestaat uit 2.0 TSI-benzinemotoren van 245 pk (180 kW), 300 pk (221 kW) en 310 pk (228 kW) die prestaties voor de smaak van iedereen bieden. In een wereld die constant probeert om haar impact op het milieu te verminderen brengt de volledig nieuwe CUPRA Leon ook elektrificatie naar het high-performancesegment met een 245 pk (180 kW) sterke plug-inhybride motor.

De cijfers spreken voor zich: 245 pk, 59 km volledige elektrische actieradius. Geniet van het beste van twee werelden: zinderende prestaties, maar ook 59 km uitstootvrij rijbereik in de stad.

 

Altijd geconnecteerd

Dankzij de 10,25 inch Virtual Cockpit en geavanceerde technologie van CUPRA CONNECT ben je altijd verbonden. En er is meer. Een dodehoeksensor, een parkeerassistent, rijstrookdetector en ga zo maar door. Dit is rijden op zijn best.

Gedurfde look

Comfortabel, stijlvol en modern. Het design van de CUPRA Leon uit zich in scherpe, dynamische lijnen, hoogwaardige materialen en moderne led-verlichting. Sporty, en toch klasse. Designed to turn heads, heet dat dan.