Twee krachtige elektromotoren zorgen voor een betrouwbare elektrische vierwielaandrijving en verbluffende prestaties. De hoogspanningsbatterij met een netto energie-inhoud van 84 kWh maakt een actieradius tot 487 kilometer (voor de Audi e-tron GT quattro) mogelijk en kan dankzij de 800-volt-technologie bijzonder snel worden opgeladen. Ophanging, verlichting, bediening, aansluiting of e-tron sport sound: De Audi e-tron GT quattro en de RS e-tron GT geven blijk van opgebouwde technische expertise en de passie voor details.

Benieuwd naar deze sport sound?

Ontdek het hier!!

Het vooruitstrevende design

De e-tron GT toont aan hoe fascinerend elektrische mobiliteit zal zijn. De vierdeurs coupé combineert een expressief design met een krachtige aandrijving en een dynamisch rijgedrag. Dit is het begin van een nieuw tijdperk, het gran turismo van de toekomst.

Sportief design

Het koetswerk van de Audi e-tron GT is een dynamisch kunstwerk. Elk oppervlak en lijn zijn harmonieus, van de koplampen, die optioneel verkrijgbaar zijn met laserlicht, tot de grote diffusor aan de achterzijde. Samen vormen de details een sculptuur die eruit ziet alsof ze door de wind is gevormd.

Ook het interieur past in een klassiek gran turismo design: de bestuurders- en passagiersstoel vooraan zijn sportief laag geplaatst en gescheiden door een brede middenconsole, en de achterbank biedt voldoende ruimte. 

De e-tron GT quattro (gecombineerd stroomverbruik in kWh/100km: 21,6-19,9 (WLTP), 19,6-18,8 (NEDC) ; gemiddelde CO2 uitstoot in g/km: 0 )en de RS e-tron GT (gecombineerd stroomverbruik in kWh/100km: 22,5-20,6 (WLTP), 20,2 -19,3 (NEDC) ; gemiddelde CO2 uitstoot in g/km: 0 ).