Volkswagen

Van voertuig tot ontmoetingsplaats

De nieuwe Multivan is een allrounder die zich gemakkelijk aanpast aan gezinnen. Zowel het koetswerk als het interieur zijn volledig opnieuw bedacht - maar altijd met behoud van het Bulli-DNA. Multifunctioneel, geschikt voor dagelijks gebruik en waardevol als altijd, biedt de zevende generatie nu nog meer digitale functies, innovatieve mobiele onlinediensten op hoog niveau en intelligente rijhulpsystemen. De nieuwe Multivan zet ook nieuwe maatstaven op het vlak van rijcomfort en design – hij biedt veel dat vroeger alleen in voertuigen uit de hogere categorie verkrijgbaar was. Dit alles maakt hem tot een populaire ontmoetingsplaats voor het hele gezin.

Connectiviteit
Hier past de ene bij de andere

Digitale cockpit, optionele head-updisplay, mobiele onlinediensten: de nieuwe Multivan heeft alles wat digital natives graag in een auto zien. En nog een beetje meer. Voor het eerst is Amazon Alexa ook aan boord. Dit maakt de nieuwe Multivan eindelijk tot een slim huis op wielen. Bij een goed geluid hoort ook het optionele premium geluidssysteem van Harman Kardon. Het transformeert het standaard 25,4 cm audiosysteem in een audiofiel systeem - en met We Upgrade zelfs in een navigatiesysteem. Zelfs na de aankoop van het voertuig. Want met We Upgrade kan u voor het eerst veel aantrekkelijke functies in de In-Car Shop ontgrendelen en over the air downloaden. Naast de navigatiefunctie omvat deze ook meerkleurige sfeerverlichting en rijhulpsystemen. Overigens, als u uw nieuwe Multivan niet achter wil laten, kan u een oogje in het zeil houden via de We Connect App en zelfs bepaalde functies op afstand bedienen.

multivan gemak

Functionaliteit die u zal inspireren

Een van de grote troeven van de nieuwe Multivan is de neerklapbare achterbank, die 25 procent lichter is en in een paar eenvoudige stappen kan worden verwijderd. Daardoor kunnen bepaalde stoelopstellingen nu nog sneller worden gerealiseerd. Vis-à-vis4 met de multifunctionele tafel5 in het midden, met alle zitplaatsen in de rijrichting of met de buitenste zitplaatsen verwijderd voor het vervoer van e-bikes6 – met een paar eenvoudige stappen kan u het interieur naar uw smaak inrichten. Nog iets leuks: Voor het eerst kunnen de buitenste zitplaatsen in het passagierscompartiment worden verwarmd - zo zitten zelfs de kinderen er op koude winterdagen behaaglijk warmpjes bij.

De nieuwe Multivan
Modelvarianten

Heeft u liever klassiek of modern? Liever Life dan Style? Er zijn nauwelijks grenzen aan uw verlangen naar vrijheid als het gaat om de modelvarianten. De nieuwe Multivan is verkrijgbaar met meer aandrijvingsvarianten dan ooit tevoren – ook als plug-in hybride17. Hiermee kan u in de e-mode een gemiddelde dagelijkse afstand tot 49 km18  zuiver elektrisch en lokaal CO2-vrij afleggen met een voldoende opgeladen batterij. Als u langer onderweg bent, schakelt een efficiënte verbrandingsmotor automatisch in.

Kies uw persoonlijke favoriet uit alle uitrustingslijnen en een beschikbaar speciaal model. Kort of lang – u beslist.

New Multivan

new multivan

Hoogtepunten Multivan New

Nu in alle uitrustingslijnen: 2 schuifdeuren

Eén links, één rechts: voor het eerst zijn alle modelvarianten standaard uitgerust met twee schuifdeuren. Daardoor is de nieuwe Multivan geschikter voor dagelijks gebruik en veelzijdiger dan ooit tevoren. U kan nu bijvoorbeeld uw kroost van beide kanten op de stoelen tillen en ze vastgespen.

Blijf trouw aan uw rijstrook

De rijstrookassistent kan de rijveiligheid op lange trajecten verhogen en het reiscomfort merkbaar verbeteren. Zodra de multifunctionele camera uw rijstrook detecteert, wordt het systeem automatisch geactiveerd. Als u dan te dicht bij witte of gele rijstrookmarkeringen komt, gaat de wagen tegensturen. Een akoestisch signaal en een melding op het multifunctionele display vragen u om de besturing weer over te nemen.

Multivan Life

Multivan life

Hoogtepunten Multivan Life

Veel ruimte voor veel stoelen

Wie reist graag alleen als het leuker is met vier, vijf of zeven? De nieuwe Multivan Life biedt u voldoende ruimte voor het hele gezin of voor een uitstapje met uw beste vrienden. De zeven comfortabele individuele stoelen8 kijken in de rijrichting. Tenslotte wil iedereen zien waar de reis heen leidt.

Zorgt voor licht wanneer u het nodig heeft

Nagenoeg goede zichtbaarheid. Dat beloven de Licht & zicht8 comfortfuncties, waarvan sommige worden aangestuurd door een licht- en regensensor. Daartoe behoren automatische dagrijlichten met hulprijlichten en het automatische meertraps ruitenwissersysteem, waarvan de interval continu wordt aangepast aan de hoeveelheid regen. Als u thuiskomt, verlicht de functie Coming home de weg naar de voordeur.

 

Multivan Style

Multivan Style

Hoogtepunten Multivan Style

Altijd met een aangename temperatuur

In de nieuwe Multivan Style zal u zich even comfortabel voelen op warme zomerdagen als op dagen met ijs en sneeuw. Want zijn volautomatische 3-zone Climatronic zorgt desgewenst al voor de reis begint voor een aangenaam klimaat. Open gewoon de We Connect App - en ventileer het interieur goed als u in de felle zon geparkeerd staat

Allemaal een kwestie van instelling

Vanaf de verhoogde bestuurdersstoel heeft u altijd een goed zicht op de verkeerssituatie – en alle relevante informatie recht voor uw ogen. Elegant geïntegreerd in het vrij zwevende instrumentenpaneel, biedt de hoge-resolutie Digital Cockpit Pro1 u een groot aantal instelmogelijkheden.Muziektitels met originele hoes, telefooncontacten met opgeslagen portretten, radiostations met logo: bijna alles is hier mogelijk. Zelfs kleuraanpassing via de sfeerverlichting.