Lentefeest bij Groep Thoen op accessoires en banden!

Al aan het dromen van een lekkere picknick in het park, een fietstochtje in de Ardennen of een autovakantie naar het zuiden van Frankrijk? Profiteer nu van de lenteacties op een heleboel accessoires bij onze dealermerken. Groep Thoen biedt bovendien naast de lenteacties van de merken** ook interessante kortingen op nieuwe bandensets*, martersystemen* en brandblussers*.  Vraag ernaar in uw concessie! 
*De actie van Groep Thoen loopt tot en met 30 juni 2023. **De lenteacties op de dealermerken lopen tot 31 mei 2023.

Meer info nodig? Vraag het ons

Bekijk al onze accessoires

VOLKSWAGEN

Van fietsendragers tot interieur gadgets

Wie graag met de fiets op avontuur gaat kan momenteel profiteren van 20% korting op fietsendragers bij Volkswagen. Wacht niet te lang, want op = op. Een avontuur kan al eens wat modder met zich meebrengen. Bescherm jouw interieur optimaal met onze stevige en praktische rubberen vloermatten, tijdelijk verkrijgbaar met 20% korting.

Zin om het interieur van jouw Volkswagen nog wat te pimpen? Dat kan met het convenience pack met een handige kleerhanger die je kan bevestigen aan je autozetel, een afvalbeker en een leeslamp (12V). Tijdens de lenteactie scoor je hier ook 20% korting, net als bij de dynamische naafkap met stilstaand logo. Deze naafkappen zorgen ervoor dat het Volkswagen logo altijd rechtop blijft staan, ook tijdens het rijden!

fietsendragerVW.jpg

AUDI

Dakkoffers, kickscooter en andere accessoires

Klaar om op vakantie te gaan? Profiteer dan van kortingen tot wel 20% op dakkoffers, zodat je al je bagage gemakkelijk kunt meenemen. Voor een zorgeloze zomerse rit bieden we ook een zomeronderhoudsset met een korting van 15% aan. En vergeet niet je auto een stijlvolle upgrade te geven met dynamische wieldoppen, waarop je nu maar liefst 20% korting krijgt. Als kers op de taart geven we nog 10% korting op de Audi Electric Kickscooter en Audi helm. Ook hier geld op = op, dus wees er snel bij!

Audi roofbox

ŠKODA

Lentevoordelen op tal van accessoires

Ontdek nu onze geweldige lenteaanbiedingen bij ŠKODA en geniet van 20% korting op een breed scala aan producten! Of je nu op avontuur wilt gaan met je fiets, een gezellige picknick in de natuur wilt organiseren of gewoon op zoek bent naar handige accessoires, wij hebben precies wat je nodig hebt. Profiteer van onze 20% korting op ŠKODA fietsendragers, zodat je jouw fiets gemakkelijk kunt meenemen op al je reizen. Daarnaast bieden we ook rubberen tapijten aan met dezelfde geweldige korting, om je auto schoon en netjes te houden. En vergeet niet de praktische koelbox (20L), trolley en loopwagen Fabia, waarop je ook 20% korting krijgt.

koffer_skoda.jpg

SEAT | CUPRA

Voordelige fietsendragers en bandenoplossingen

Met de lente in volle gang bieden SEAT en CUPRA hun klanten nu de mogelijkheid om te profiteren van voordelige prijzen op een reeks fietsendragers en gepersonaliseerde bandenoplossingen.

Of je nu een actieve levensstijl hebt en regelmatig jouw fiets meeneemt op uw avonturen, of als je gewoon op zoek bent naar een manier om jouw voertuig een persoonlijke touch te geven, SEAT en CUPRA hebben voor elkwat wils.

cupra fietsendrager

GROEP THOEN

Extra kortingen op interessante accessoires

Bereid je auto voor op een veilige en zorgeloze lente met de geweldige aanbiedingen van Groep Thoen! Geniet van tot wel 35% korting op nieuwe (zomer)banden, zodat je altijd grip hebt op de weg en klaar bent voor elk seizoen. Veiligheid staat bij ons voorop, daarom bieden we ook tot 20% korting op brandblussers, zodat je altijd voorbereid bent op noodgevallen. En vergeet niet de marters op een veilige afstand te houden met onze anti-martersystemen, waarop je nu tot 20% korting krijgt. 

bandenwissel