Škoda

Ontdek de salonactie van ŠKODA 

Mooie salonkortingen, recyclagepremies en superuitgeruste uitvoeringen aan een extra voordelige prijs.

Onderstaande acties zijn geldig tot en met 27 februari 2023. Aanbod geldig voor particuliere en professionele klanten zonder fleetconventie. 

Salonacties overzicht

 • Overnamepremie tot € 2.500 BTWi!
 • Salonbonussen tot € 6.170 BTWi en stockbonussen tot € 1.750 BTWi 
 • Extra voordelige complete Clever (+) uitvoeringen + uitgebreide garantie van 5 jaar
 • Voordeel tot € 1.000 op DSG-motorisaties (behalve Fabia)
 • Extra voordelige oplossingen om uw voertuig te financieren
 • Korting van € 620 op de installatie van een EDI laadstation (bij ENYAQ iV)
Gezinswagen van het jaar

Wij zijn steeds open op zaterdag! 

Groep Thoen is steeds open op zaterdag van 9u tot 17u! 

Overnamepremie tot wel € 2.500 incl. BTW

Het ideale middel om naast de saloncondities een extra korting bovenop de nettokorting te ontvangen.  De volgende overnamepremies zijn van toepassing op het ŠKODA-gamma en zijn geldig op de desbetreffende modellen: 

 • € 1.300  bij aankoop van een ENYAQ iV
 • € 1.525  bij aankoop van een FABIA Active
 • € 2.000  bij aankoop van een FABIA
 • € 2.500  bij aankoop van een SCALA (excl. Active)
 • € 2.500  bij aankoop van een KAMIQ (excl. Active)
 • € 2.500  bij aankoop van een OCTAVIA, KAROQ , KODIAQ en SUPERB
ŠKODA Kamiq

Zeer aantrekkelijke Salonbonussen die zorgen voor een maximaal klantenvoordeel

 • FABIA : salonbonus tot € 1.600
 • SCALA : salonbonus tot € 4.255
 • KAMIQ : salonbonus tot € 4.650
 • OCTAVIA : salonbonus tot € 6.170
 • KAROQ : salonbonus tot € 5.240
 • KODIAQ : salonbonus tot € 3.780
 • SUPERB : salonbonus tot € 6.000
 • ENYAQ iV : salonbonus tot € 500

Extra complete Clever (+) uitvoeringen
en DSG-Bonus van € 1.000

‘Simply Clever’ krijgt een luxe dimensie met de Clever(+)-uitvoeringen. De Clever(+)-modellen vallen op door hun extra complete standaarduitrusting, met onder meer touchscreen-navigatie en lichtmetalen velgen, én de scherpe prijsstelling – het voordeel kan oplopen tot zelfs € 3.200. 

Kies je voor een DSG-motorisatie (automatic) dan krijg je op de modellen SCALA, KAMIQ, OCTAVIA, KAROQ en KODIAQ nog eens een extra DSG-bonus van € 1.000 die cumuleerbaar is bovenop de andere kortingen!

Beperkte editie FABIA City

Tijdens de salonperiode zal er een speciale reeks van de FABIA beschikbaar zijn, nl. de FABIA CITY met als basisconfiguratie: 

 • FABIA 1.0 TSI 70kw 5v.
 • Metaalkleur
 • Pack Ambition City
 • Pack Ambition Technology

Op deze reeks kan er een extra bonus van € 1.300 BTWi worden toegekend en kan aangeboden worden aan de uiterst voordelige nettoprijs van € 19.490 BTWi (overnamepremie reeds inbegrepen)

Meer info

Speciale salonacties
op de SUPERB COMBI 

Eén van onze best verkochte breaks in België krijgt tijdens deze salonactie 2 ultieme bonuscombi's! Wees er snel bij!

SUPERB COMBI ULTIMATE aan een nettoprijs van € 36.990* en een klantvoordeel van € 12.090
Superb Combi Clever in metaalkleur mét : dakrails in chroom, adaptive cruise control, elektrische kofferklep, reservewiel.

SUPERB COMBI ULTIMATE+ aan een nettoprijs van € 40.490* en een klantvoordeel van € 13.770 
Superb Combi Clever+
in metaalkleur mét : pack travel assist high, automatische kofferafdekking, pack LED plus, reservewiel

Meer info

Skoda Superb

Let op, geld lenen kost ook geld.

Actievoorwaarden

Prijzen incl. BTW en aanbiedingen geldig voor particulieren van 09/12/2022 tot en met 27/02/2023 in het deelnemende ŠKODA-netwerk en zolang de voorraad strekt. Offerte onder voorwaarden en zolang de voorraad strekt. 
Overnamepremie voor de inruil van je wagen die minstens 6 maanden ingeschreven op naam van de laatste particuliere eigenaar. De nieuwe aangekondigde totaalprijs alle mogelijk kortingen inbegrepen omvat het bedrag van de overnamepremie. Afbeeldingen enkel ter illustratie.
Alle informatie die via deze website wordt verstrekt, is louter informatief en houdt geen contractueel verkoopaanbod van D'Ieteren in, noch van ons netwerk van ŠKODA concessiehouders. Deze informatie kan ten alle tijden worden aangepast, zonder voorafgaande kennisgeving noch verplichting. De gebruiker erkent dat D'Ieteren het recht heeft om op om het even welk ogenblik de beschikbaarheid van de website te onderbreken omwille van onderhoud of actualisering. Gelieve contact te nemen met uw ŠKODA-concessiehouder teneinde de juiste informatie te bekomen met betrekking tot de prijzen, specificaties van de voertuigen, leveringstermijnen, algemene verkoopsvoorwaarden en toepassingsgebieden van onze waarborgen. Offerte onder voorwaarden. 
Actie 5 jaar garantie: Dit aanbod is geldig voor particuliere klanten die hun voertuig op eigen naam kopen in de periode van 09/12/2022 tot en met 27/02/2023. Het voordeel van de aangeboden garantieverlenging (2 + 3 jaar) kan worden omgezet in een korting op een nieuw WeCare-contract. Het aanbod is afhankelijk van het afsluiten van een uitgebreid garantie- of WeCare-contract uiterlijk binnen 30 dagen na levering van het voertuig. Actie onder voorbehoud van aanvaarding. Raadpleeg op www.vdfin.be de algemene voorwaarden van een WeCare-contract voor meer informatie.
Salonvoordeel van € 5.900 = Aanbevolen klantenkorting met DSG-bonus op de KAROQ Clever 1.5 TSI met een automatische versnellingsbak (DSG).

Alle ŠKODA modellen zijn WLTP gehomologeerd. Om meer te weten: http://nl.skoda.be/over-skoda/co2-informatie. Contacteer uw concessiehouder voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

 1. De overnamepremie is onderworpen aan voorwaarden. Het bedrag van de premie zal aan de overnamewaarde van uw huidige voertuig toegevoegd worden. Het overgenomen voertuig moet volledig zijn en minstens 6 maanden zijn ingeschreven op naam van de koper. De waarde van het overgenomen voertuig moet min € 500 incl. btw zijn. Eén overnamecheque per aankoop.
 2. AutoCredit = Lening op afbetaling met initieel vaste termijnbedragen en een hoger laatste termijnbedrag op maximum 48 maanden en met vaste debetrentevoet van 4,99 %, aangeboden door Volkswagen D'Ieteren Finance n.v. Op het moment van ondertekening van deze lening op afbetaling, zal D'Ieteren Lease n.v. (Leuvensteenweg 679 - 3071 Kortenberg - België - RPR Leuven - KBO 0402623937), een dochteronderneming van Volkswagen D'Ieteren Finance n.v., u een verkoopoptie aanbieden waarmee zij zich ertoe verbindt om aan het einde van de lening en onder bepaalde voorwaarden, uw voertuig over te kopen voor een prijs die gelijk is aan het laatste termijnbedrag dat verschuldigd is onder de lening op afbetaling, en deze prijs aan Volkswagen D'Ieteren Finance te betalen als volledige of gedeeltelijke betaling van de nog verschuldigde laatste maandelijkse afbetaling.  Aanbod voorbehouden aan particulieren op alle nieuwe voertuigen van het -gamma van 09/12/2022 tot en met 27/02/2023. Maximum kilometeraantal per jaar: 10.000 km. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door Volkswagen D’Ieteren Finance n.v., Leuvensesteenweg 679, 3071 Kortenberg, kredietgever, met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Maliestraat 50. KBO 0841 046 715, RPR: Brussel, rekening IBAN: BE 97 4829 0680 3149.