Start en aankomst:

Groep Thoen Ninove Skoda - Leopoldlaan 126-130 9400 Ninove.

Inschrijving:

Vooraf online of ter plaatse vanaf 8u tem 10u.

Prijs: 

Leden van een wielerbond betalen €5, niet-leden betalen €7.

Parking: 

Parklaan, Centrumlaan (Colruyt parking), Onderwijslaan (Parking Hartencollege), Mallaardstraat (Mallaardparking),Twijndersplein

Voor het eerst organiseert Groep Thoen de "Groep Thoen Skoda Classic" te Ninove. Deze fietstocht maakt deel uit van het gekende Corsa Campagnolo circuit en bestaat uit een familietocht van 25km, of recreatieve tochten van 60 of 90km.

De start van deze rit bevindt zicht in de  Skoda concessie van groep Thoen in Ninove en je kan van 8u tot 10u je daar laten inschrijven. Of gebruik onderstaande button om je reeds vooraf in te schrijven om zo op de dag zelf ten volle te kunnen genieten van je rit zelf!

 

Schrijf je in!

 

Deelnamepakket voor elke deelnemer

  • Gratis ongevallenverzekering (geen helm = niet verzekerd)
  • Uitgebreide bevoorrading met sportdrank, fruit en snacks (Bevoorrading enkel op vertoon van het polsbandje !)
  • Technische bijstand
  • Één gratis drankje bij aankomst met polsbandje
  • exclusief Groep Thoen Skoda Classic wielerpetje

Hoe zit Corsa Campagnolo nu eigenlijk in elkaar?

Enkele jaren geleden sloegen enkele wielertoeristen clubs de handen in elkaar om het fietsen in het Pajottenland en dendervallei te promoten. Hoe kon dit beter dan door een bundeling van hun fietsorganisaties die ze voorheen elk afzonderlijk organiseerden. Nog een sponsor erbij en de Corsa Campagnolo was geboren.

Kwalitatieve organisaties aan een democratische prijs blijft ons streefdoel.

Deze fietstochten hebben een recreatief karakter. Iedereen is vrij om aan deze organisaties deel te nemen. Bovendien is er op iedere organisatie een uitgebreide bevoorrading voorzien. Je hoeft geen fervente fietser of wielertoerist te zijn om eens deel te nemen aan een ritvan de Corsa Campagnolo / Vacansoleil Familiefietstochten. De meeste ritten zijn zeer geschikt om er ’s zondags met de fiets op uit te trekken. Bovendien zijn onze familietochten gescheiden van onze andere tochten.

Wat het voor families en e-bikers bijzonder aangenaam maakt deel te nemen zonder gestoord te worden door voorbij zoevende wielertoeristen.