Volkswagen
Volkswagen Arteon 2020

Éen gamma, twee modellen

Het gezicht van de Arteon werd verfijnd en is voortaan te herkennen aan de aangescherpte voorzijde. Nieuw aan de facelift: mogelijkheid tot configuratie met een nieuwe leddagrijverlichting - die bovendien niet enkel onder de standaard ledkoplampen geïntegreerd zijn, maar optioneel ook centraal in het radiatorrooster. Ook de ledachterlichten kregen een upgrade.

 

Avant-gardisch design

De Volkswagen Shooting Brake heeft achteraan een volledig anders design dan zijn kleinere broertje. De dakpartij en de zijdelings glaspartijen zijn versmald, terwijl de wielkasten uitwaaieren. Het gloednieuwe model heeft de functionaliteit van een vijfdeursmodel, maar de allures van een sportwagen. En laadruimte genoeg: de achterklep van de Shooting Brake verschuilt een laadruimte van 565 liter.

Volkswagen Arteon Shooting Brake 2020
Volkswagen Arteon Shooting Brake interieur

Exclusieve binnenruimte

Een volledig nieuw dashboard, middenconsole (met infotainmentzone en bediening klimaatregeling) en bovenste delen van de deurpanelen. Nog nieuw: de stoffen en het leer in het interieur.

De nieuwe Arteon beschikt over multifunctionele stuurwielen met digitale aanraakvlakken. Ook de stuurvelg heeft gevoelige oppervlakken: bij een actieve Travel Assist registreert de wagen of de bestuurder om veiligheidsredenen ten minste één hand aan het stuur heeft.

  • Climatronic
  • Digital Cockpit Pro
  • High-end infotainment (Ready 2 Discover/Disover Media/Discover Pro, natuurlijke spraakbediening, geluidssysteem harman/kardon)
  • Emergency Assist
  • Front Assist
  • Lane Assist 
  • Light Assist

Zelf testen?

Wil je zelf de nieuwe Volkswagen Arteon en Arteon Shooting Brake leren kennen? Onze sales advisors geven graag alle uitleg over het nieuwe model en laten je vrijblijvend de Arteon of Arteon Shooting Brake testen. 

Volkswagen Arteon Shooting Brake testen