Volkswagen België heeft de basisprijs van zowel de ID.3 als de nettoprijs van de ID.4 verlaagd tot onder de Vlaamse subsidiegrens van €40.000, waardoor klanten kunnen profiteren van maximale subsidies. 

Vlaamse subsidie van €5.000 voor elektrische voertuigen

De vernieuwde ID.3 kenmerkt zich door een scherpere look, hoogwaardigere afwerking, rijhulpsystemen van de nieuwste generatie en een grondige software-update. Vanaf 15 december 2023 wordt het productaanbod verder uitgebreid, met een nieuw uitrustingsniveau voor de ID.3 dat de basiscatalogusprijs inclusief btw op €39.990 brengt. De ID.4 Pure Limited Edition wordt in een beperkte oplage aangeboden tegen een prijs van €39.649, inclusief btw en alle kortingen, waardoor beide modellen in aanmerking komen voor de Vlaamse subsidie tot €5.000 voor elektrische voertuigen met inschrijvingsdatum na 1 januari 2024.

Verlengde garantie van 5 jaar tijdens saloncondities

De ID.3 Pro Performance, naast zijn uitgebreide comfort- en veiligheidsuitrusting, biedt technische voordelen, waaronder een vermogen van 150 kW, een snellaadcapaciteit tot 120 kW en een batterij van 58 kWh met een rijbereik tot 434 kilometer. Extra voordelen zijn een verlengde garantie van 5 jaar, korting op de aankoop en installatie van een EDI-laadstation, en een overnamepremie van €500 bovenop de waarde van het voertuig.

Scherpe prijs, uitgebreide uitrusting

Met deze aanbiedingen van zowel de ID.3 als de ID.4, geproduceerd in Dresden, streeft Volkswagen België ernaar alle klanten die een elektrische auto van Europese makelij overwegen, de kans te geven om maximaal te profiteren van de beschikbare subsidies. De compacte ID.3 valt op door zijn scherpe prijs en uitgebreide uitrusting, terwijl de ID.4 alles biedt wat men verwacht van een elektrische gezinswagen, waaronder royale binnen- en kofferruimte, een rijbereik tot 361 km, en een volledig pakket aan comfort- en veiligheidsuitrusting.

Volkswagen ID.3

Gert Van Leeuw, directeur Volkswagen Import, kondigde onlangs aan dat er vanuit Volkswagen België vanaf begin 2024 (tijdens de "salonperiode") uiterst scherpe nettoprijzen zullen worden gehanteerd, waardoor de basisprijs van de ID.3 na alle kortingen uitkomt op €37.990, inclusief btw, en met de Vlaamse Overheid premie zelfs op €32.990.

 Ontdek de ID.3 VW Saloncondities

ID.3

Volkswagen ID.4

Voor de ID.4 Pure Limited Edition, gebaseerd op de Pure business-versie, biedt Volkswagen België een beperkte reeks van 200 exemplaren aan tegen een scherpe prijs van €39.649, inclusief alle kortingen, waardoor kopers kunnen profiteren van maximale subsidies van de Vlaamse Overheid.

 Ontdek de ID.4 VW Saloncondities

Volkswagen ID.4