Groep Thoen pop-upt in het Ninia Shopping Center met Volkswagen!

Van 1 november 2021 tot en met 28 februari  komt Groep Thoen dichter bij zijn klanten! Tijdens deze periode lanceert Groep Thoen nl. een heuse Volkswagen Pop-up Store waar je enkele van onze nieuwe modellen kan bewonderen waaronder de Volkswagen ID.3 (100% elektrisch), de T-ROC en T-Cross en natuurlijk ook de nieuwe Volkswagen Polo. Je kan er terecht voor al je vragen rond alle Volkswagen modellen, een offerte of Volkswagen accessoires. Je kan dit door de pop-up te bezoeken (ingang via de CDKN Concept Store, ook gekend als de voormalige H&M) of online een afspraak te boeken met één van onze verkopers ter plaatse.

Maak een afspraak in de Pop-up!

Bezoek onze Volkswagen Pop-up Store! Laat Groep Thoen tijdens de Volkswagen Pop-up dagen in het Ninia Shopping Center een offerte opmaken voor jouw favoriete Volkswagen. Kom gerust langs in de Pop-up Store zelf of maak hier meteen een afspraak online, zo ben je zeker van een verkennend gesprek met één van onze adviseurs ter plaatse. We verwelkomen jou maar al te graag!

Maak een afspraak

 

Ninia Pop-up

Jouw Volkswagen garage : altijd bereikbaar!

Tijdens de werken op de N8 te Ninove is het niet altijd even éénvoudig om onze concessie te bereiken. Daarom hebben we zelf besloten om dichter bij jou, onze klant, te komen. Onze Volkswagen garage blijft uiteraard wél steeds bereikbaar, maar nu kan je dus voor informatie of een afspraak, een offerte of de aankoop van VW accessoires terecht in onze gloednieuwe Pop-up Store in het Ninia Shopping Center. Voor onderhoud en naverkoop dien je je wel nog naar onze concessie te verplaatsen. We zijn dagelijks te vinden in onze Pop-up van maandag tot vrijdag van 10u tot 19u, Zaterdag tot 18u. Tussen 12u en 13u nemen we een korte pauze. Op zondag zijn we gesloten, behalve op koopzondagen.

Openingsuren Volkswagen Pop-up Store

Welke wagen past het best bij jou?

Ben je op zoek naar een nieuwe wagen? Dan heb je waarschijnlijk nog heel wat vragen... Wanneer kies je bijvoorbeeld best voor een elektrische, een  plug-in hybride of een 'gewone' wagen op diesel of benzine? Hoe groot is de actieradius van een elektrische wagen? Waar bijtanken? Aan welke prijs? Wat is de huidige wetgeving? Uw rijgewoontes spelen natuurlijk een rol in het maken van een keuze voor een alternatieve brandstof: hoeveel kilometers rijdt u elk jaar? Hoeveel tijd brengt u door in uw wagen? Rijdt u defensief of eerder sportief? Onze adviseurs helpen je graag verder!

Volkswagen ID.3

VW Taigo en ID.5

Tegen eind 2021 verwachten we de allernieuwste telg onder de Volkswagen modellen, de Volkswagen Taigo. Met de nieuwe Taigo introduceert Volkswagen zijn eerste SUV-coupé in deze prijsgevoelige klasse. Begin 2022 hopen we jullie ook al de nieuwe 100% elektrische ID.5 te mogen voorstellen!

De stijlvolste vorm van elektrisch

Wie zei dat elektrisch niet elegant kan zijn? De Volkswagen ID.5 bewijst het tegendeel. Als eerste volledig elektrische SUV coupé combineert 'ie de kracht van een SUV met het stijlvolle design van een coupé. Maak kennis met de stijlvolste vorm van elektrisch rijden.

ID.5