Karakter. Elke dag.

De nieuwe Taigo. Voor iedereen die zijn eigen trends zet. Die zich niet laat veranderen, maar liever zelf het verschil maakt. Die niet alleen stijl, maar ook karakter toont. En die zelfs in het dagelijkse leven het buitengewone vindt. De naam van deze nieuwe Volkswagen-telg werd zelfs geïnspireerd op de tijger.

Vraag een offerte  Boek een testrit

Opvallend Sportief

Voor wie van sportiviteit houdt, biedt de nieuwe Taigo als R-Line een hoogwaardige uitrusting met design-, comfort- en technologiehoogtepunten voor een opvallend exterieur – en interieur. De nieuwe Taigo brengt compacte afmetingen en een geweldig design onder één dak. Hoe dat er precies uitziet, dat bepaalt u. Wat dacht u bijvoorbeeld van een zwart dak en bijpassende zwart gespoten buitenspiegelkappen? Het Roof-pack is als optie verkrijgbaar in de Style uitrustingslijn, met verduisterde zij- en achterruiten inbegrepen.

Al op het eerste gezicht is de Taigo sportief en modern. Een hoogtepunt: de stijlvolle ledlichtlijst die zich over de hele voorkant uitstrekt tot aan het Volkswagen-logo en een verbinding maakt met de bijbehorende IQ.LIGHT-ledmatrixkoplampen met indrukwekkend lichtsignatuur. De mistlampen zijn geïntegreerd in de zijkant van de brede bumper.

Sportief is ook de schuin aflopende achterkant met zijn moderne achterlichtsignatuur. Het coupédesign wordt onderstreept door slanke donkerrode ledachterlichten met een doorlopende lichtband - en laat van de markante dakrand tot de dynamische achterschort zien dat de nieuwe Taigo het leven van alledag graag achter zich laat.

Tiago

Digital Cockpit en uitnodigend interieur

Onderweg is het de focus op het essentiële dat telt. Het Digital Cockpit-instrumentenpaneel toont u standaard klassieke inhoud zoals de snelheidsmeter en de kilometerteller op een 20,32 cm kleurendisplay met hoge resolutie. Met de Digital Cockpit Pro kan de weergave in het 26,04 cm display aan uw individuele wensen worden aangepast. Zo kan u bijvoorbeeld kiezen voor de visuele weergave van uw rijhulpsystemen of voor een combinatie van navigatiekaart en mediaweergave – alles in aantrekkelijke graphics en animaties.

Het interieur van de nieuwe Taigo begroet u uitnodigend. Met een hoogwaardig Soft Touch-dashboard als standaard en optioneel zelfs een gekleurd decor in de Style-uitrustingslijn. Vanaf de Life-uitrustingsvariant kan u uw toestellen ook gemakkelijk op de achterbank opladen via de USB-aansluiting op de middenarmsteun van de voorstoelen. Maar ook het multifunctionele lederen stuurwiel dat standaard is vanaf de Life-uitrustingslijn, laat zien dat deze cockpit in het teken staat van een geconnecteerde levensstijl.

VW tiago

App-Connect Wireless

Apps en content gemakkelijk gebruiken, daarvoor staat het optionele App-Connect. Muziek, nieuws, kaarten of luisterboeken worden overgenomen op het display van het infotainmentsysteem en kunnen zo vanuit uw blikveld worden bediend. Er zijn drie interfaces mogelijk voor de verbinding van smartphones: Apple CarPlay Android Auto van Google en MirrorLink. Heel leuk: het gebruik van Apple CarPlay en Android Auto door de draadloze verbindingsmogelijkheid voor de optionele navigatiesystemen Discover Media en Discover Proen voor het audiosysteem Ready 2 Discover. U kan ook later App-Connect kopen en activeren via de In-Car Shop van uw voertuig.

Hebt u altijd een oplaadkabel bij de hand voor het geval de batterij van uw smartphone onderweg leegraakt? In de nieuwe Taigo moet u zich daar geen zorgen meer over maken. Leg uw smartphone simpelweg in het voorste opbergvak, waar hij inductief wordt opgeladen. Voorwaarde is dat het de Qi-standaard ondersteunt en dat u de overeenkomstige optionele uitrusting uit de Life-uitrustingslijn heeft gekozen.

Tiago
Taigo
Taigo
Taigo
Taigo
Taigo
Foto 1 / 1