Audi

Wij zijn steeds open op zaterdag! 

Groep Thoen is steeds open op zaterdag vanaf 9u tot 17u in Hofstade en tot 16u in Geraardsbergen! 

Lentedeals overzicht

  • Gratis EDI laadstation (t.w.v. € 1300) of Audi Electric Bonus op alle TFSI e varianten (€ 500) en elektrische modellen (€ 750)
  • Voucher van € 500 to € 10.000 te besteden aan opties 
  • Overnamebonus van € 1.000 to € 10.000
  • Ongeziene kortingen op elektrische en plug-in hybride modellen in stock
Groep Thoen Audi Lenteactie

Gratis EDI laadstation of Audi Electric Bonus

Droomt u van een nieuwe 100% elektrische Audi? Dan is deze lenteactie speciaal voor jou. Vraag een offerte voor het 100% elektrische model van uw keuze aan uw Audi verdeler, en geniet bij de bestelling van een extra voordeel: een gratis geconnecteerd laadstation¹ (t.w.v. € 1.300) of kies voor een Audi Electric Bonus

  • € 500 BTWi korting op alle TFSI e varianten en 
  • € 750 BTWi korting op alle elektrische modellen

Ontdek uw elektrisch voordeel

groep thoen audi Q6 e-tron

Krijg tot € 10.000 korting⁴ op de personalisatie van uw Audi

Maak gebruik van de Audi Optie vouchers en geniet van een interessant klantenvoordeel op de opties & packs. Zo kan u uw nieuwe Audi uitrusten zoals u er altijd al van hebt gedroomd. Uw voertuig kwaliteitsvol kunnen uitrusten, dat vinden we een basisbehoefte van de Audi bestuurder. Omdat we willen dat u uw voertuig zonder beperkingen kan configureren, bieden we u deze speciale voucher aan. 

Een interessante overnamebonus

Lever uw huidige wagen in en ontvang bovenop uw Salonvoordeel een overnamebonus⁵. De toekenning van de overnamebonus is aan strikte voorwaarden gebonden. Neem voor meer informatie over de voorwaarden contact op met uw Audi verdeler of ga langs in de showroom.

Overnamebonussen tot wel €10.000

Groep Thoen Overnamebonus Audi

 Snel leverbaar en splinternieuw!
Ontdek onze stockwagens aan aantrekkelijke prijzen.

Audi A5 Cabriolet Sunset Edition 35 TFSI  110(150) kW(pk) S tronic

Totaalprijs
€51.125,04
Aanbevolen catalogusprijs
€71.130,04
Bekijk details
Audi Q3 S line 35 TFSI  110(150) kW(pk) S tronic
Totaalprijs
€45.485,02
Aanbevolen catalogusprijs
€55.720,03
Bekijk details
Audi Q2  Business Edition Advanced 35 TFSI  110(150) kW(pk) S tronic
Totaalprijs
€37.555,00
Aanbevolen catalogusprijs
€48.450,01
Bekijk details

Actievoorwaarden

Algemene voorwaarden Lentedeals 2024: Geldig voor privé-klanten & ‘Business Customer’ klanten voor een nieuw klantencontract voor de periode van 29 maart 2024 tot en met 27 juni 2024 (inbegrepen) voor uiterste leverdatum op 31/12/2024 (Audi Q5: 28/02/2025). Indien uw bestelling is getroffen door een restrictie in de productie of een latere levertermijn dan deze uiterste leverdatum, zal u toch van de commerciële voorwaarden kunnen genieten.

3

Geldig op elk nieuw klantencontract tussen 01/03/2024 en 27/06/2024 (incl). Bij aankoop van een 100% elektrische of plug-in hybride Audi heeft u de keuze tussen een korting op een intelligent geconnecteerd laadstation van EDI of de Audi Electric Bonus. Beide opties zijn onderling niet combineerbaar. Niet cumuleerbaar met een specifieke klantgebonden fleetkorting.

4

Het aanbod voor een korting op een intelligent geconnecteerd laadstation en certificatie van de elektrische installatie (t.w.v. € 1.300 excl. btw), alleen bij installaties in België, is uitsluitend geldig voor de betaling van de factuur voor de plaatsing van een elektrisch laadstation door het bedrijf Electric by D’Ieteren n.v. (EDI). De korting op een EDI laadinstallatie is niet langer van toepassing wanneer de bestelde wagen wordt geannuleerd of wordt aangepast naar een model waarop de actie niet van toepassing is. Slechts één gratis laadstation en één gratis certificatie per bestelling van een 100% elektrische of plug-in hybride Audi, met een maximum van 5 gratis laadstations en 5 gratis certificaties per natuurlijke persoon en/of rechtspersoon. Een upgrade naar een EDI laadstation uit de hogere categorie is mogelijk mits betaling van de bijkomende kost door de klant. Het is echter niet mogelijk de waardebon ter waarde van € 1.300 ex BTW te gebruiken voor de installatie van een niet-geconnecteerd laadstation. Het btw-stelsel dat op de installatie van de laadpaal van toepassing is, wordt beheerst door de wettelijke bepalingen, zoals toegepast door de FOD Financiën (https://financien.belgium.be/nl). De voorwaarden om als particulier in aanmerking te komen voor het btw-tarief van 6% zijn de volgende: (i) uw woning is ten minste tien jaar oud, (ii) uw woning wordt uitsluitend of hoofdzakelijk als particuliere woning gebruikt; (iii) de uitgevoerde werkzaamheden (verbouwing, renovatie, rehabilitatie, verbetering, reparatie of onderhoud, met uitzondering van schoonmaak) worden rechtstreeks aan u, de “eindverbruiker” (d.w.z. de eigenaar, de vruchtgebruiker, de huurder, enz.) in rekening gebracht. Dit aanbod is niet overdraagbaar aan een derde partij en is niet inwisselbaar voor een waardebon of contant geld. Aanbod geldig 12 maanden vanaf datum bestelbon. Meer info op www.edi.be. Aanbod onder voorwaarden, voor meer informatie gelieve u te wenden tot een erkende Audi verdeler. Korting in lijn met de EDI-tarieven vastgesteld op 05/12/2023. EDI-tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

Aanbod voor particulieren en professionele klanten. Actie geldig bij bestelling van een nieuwe 100% elektrische of plug-in hybride Audi bij een erkende deelnemende Audi verdeler in België. Geldig op elk nieuw klantencontract tussen 5 december en 31 januari 2024 (inbegrepen). Enkel geldig voor klantencontracten in Audi plug-in hybride modellen (Audi A3 Sportback TFSI e, Audi Q3 TFSI e, Audi Q3 Sportback TFSI e, Audi Q5 TFSI e, Audi Q5 Sportback TFSI e, Audi A6 Berline TFSI e, Audi A6 Avant TFSI e, Audi A7 Sportback TFSI e, Audi A8 TFSI e, Audi Q7 TFSI e en Audi Q8 TFSI e) en volledig elektrische Audi modellen (Audi Q4 e-tron, Audi Q4 Sportback e-tron, Audi (Q8) e-tron, Audi (Q8) Sportback e-tron, Audi e-tron GT, Audi RS e-tron GT). Zowel van toepassing op stockwagens als op nieuwe bestellingen, met uitzondering van de Q3 TFSI e en Q3 Sportback TFSI e. Bij deze modellen is het aanbod enkel van toepassing op stockmodellen. Combineerbaar met alle lopende commerciële acties. Niet cumuleerbaar met een specifieke klantgebonden fleetkorting. Voor meer informatie gelieve u te wenden tot een erkende Audi verdeler. Audi België behoudt zich het recht voor controles uit te voeren op de aanwezigheid van de (correcte) incentives op ondertekende bestelbonnen en het respecteren van het maximum aantal EDI laadstations per natuurlijke persoon/rechtspersoon.

5

De overnamebonus is van toepassing op alle versies binnen het model met uitzondering van de RS-modellen.

Voorwaarden:
- Minimum waarde: de overgenomen wagen dient een minimumwaarde te hebben. Neem contact op met uw Audi verdeler voor extra info.
- De overgenomen wagen moet gedurende 6 maanden ingeschreven zijn geweest.
- De overgenomen wagen moet ingeschreven zijn op naam van de klant die de nieuwe wagen koopt.
- De wagen moet effectief door de Audi verdeler overgenomen worden.

Let op, geld lenen kost ook geld