Maak kennis met Groep Thoen: Uw tevredenheid is onze drive!

Onze missie

Als verdeler van Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen bedrijfswagens hebben we voor elke behoefte een antwoord. Met een eigen carrosserieafdeling waar we alle merken behandelen is ons dienstenpakket compleet. Wij bieden “op-maat” oplossingen voor particulieren en bedrijven, waarbij we willen uitgroeien tot dé referentie in Oost-Vlaanderen.

 • Voor particulieren betekent dat een wagen aanbieden die perfect aan haar of zijn verwachtingen voldoet.
 • Voor bedrijven zoeken wij mee naar mobiliteitsoplossingen die afgestemd zijn op de specifieke behoeften en wensen die eigen zijn aan elke onderneming.
groot onderhoud prijs

Thoen's visie

Uw tevredenheid is onze drive!

Onze medewerkers bundelen hun kennis en ervaring om uw tevredenheid naar een hoger niveau te tillen en uiteraard proberen we onze klanten steeds beter van dienst te zijn door onze interne processen steeds te analyseren en te verbeteren waar mogelijk.

 • Door interne processen als groep hierop af te stemmen wil Groep Thoen met een sterke lokale verankering werken. Dat doen we door een gezonde groei, doorgedreven professionalisme en met een hart voor onze medewerkers.
 • In de automobielsector die continu vernieuwt en met klantenbehoeften die continu evolueren, wil Groep Thoen best in class zijn op vlak van klantenbeleving.

 

Bij Groep Thoen kom je terecht in een familiebedrijf met mensen die het hele jaar door hun expertise ten dienste stellen van de gemoedsrust van onze klanten en die de passie delen voor professionele mobiliteit.

François Thoen
francois

De historiek van Groep Thoen

 • 1987 - François Thoen start als zelfstandig automonteur in Wieze. Hij onderhield en herstelde wagens van uiteenlopende merken. Dankzij zijn persoonlijke service groeide het aantal klanten snel.
 • 1991 - François opent samen met zijn echtgenote Linda De  Smedt een splinternieuwe VAG Audi-concessie met eigen koetswerkafdeling in Wieze op vrijwel dezelfde plaats als het oude atelier waarin François begon.
 • 2002 - Opening tweede concessie in de Bergemeersenstraat te Aalst voor de merken Volkswagen, Volkswagen bedrijfsvoertuigen en Audi.
 • 2013 - Om het grote aantal klanten uit de grote regio rond Zottegem te kunnen bedienen en hen van de Garage Thoen service te kunnen laten genieten, opent Garage Thoen Zottegem zijn deuren. Alle Volkswagen-klanten kunnen er voortaan terecht voor de aankoop van een nieuwe Volkswagen of een Volkswagen bedrijfsvoertuig, inclusief onderhoud.
 • 2016 - Audi krijgt een aparte vestiging op een gloednieuwe locatie in Hofstade, vlak naast de N41.
 • 2017 - De merken ŠKODA en SEAT worden toegevoegd aan het gamma van Garage Thoen. SEAT wordt zowel in de nieuwe vestiging van Aalst als in de vestiging van Wieze verdeeld. Voor de verkoop van ŠKODA kan iedereen terecht in de Victor Bocquéstraat 17 in Aalst.
 • 2018 - Garage Thoen neemt Garage Avau in Geraardsbergen over.
 • 2019 – Opnieuw  2 overnames : Garage De Smet, officiële verdeler van Seat en Skoda, wordt overgenomen door Garage Thoen. De Volkswagen en Volkswagen bedrijfsvoertuigen concessie in Ninove, Garage De Kimpe, wordt later dat jaar ook overgenomen door Garage Thoen.