Onze fleet experten staan voor u klaar

Onze experts gaan voor een een persoonlijke aanpak en drive, waarbij we jouw wagenpark en de specifieke noden en kwaliteit voorop stellen. Aarzel niet om hen te contacteren wanneer u met vragen zit over uw wagenpark, autofiscaliteit of andere mobiliteitsoplossingen.

Ons jaarlijks End of Summer Fleet Event bij Groep Thoen gemist vorig jaar? 

Ook dit jaar organiseert Groep Thoen zijn End of Summer Fleet event. Moment van afspraak is donderdag 19 september van 12u tot 17u. Je kan er kennis maken met ons team van fleet experten en vakgenoten tijdens een netwerkmoment. Tegelijkertijd geniet je er van een uitgebreide lunch in de Bonneterie te Aalst, waar enkele interessante sprekers de revue passeren, waaronder dit jaar (2024) o.a. Kamal Kharmach en Gili . Check onze vorige editie in 2023 via de button hieronder. Wens je je in te schrijven voor de editie van 2024? Contacteer dan iemand van ons fleet team.

 Fleet event 2023 

fleet event

Inspirerende en humoristische keynotes 2024 editie

Gili (aka Lieven Gheysen)

stand-up mentalist, TV-presentator

Comedian-Mentalist Gili verrast vriend en vijand door zijn vijf zintuigen zó goed te gebruiken dat het lijkt alsof hij een zesde zintuig heeft: dat is het vak dat mentalist Gili tot een ware kunst wist te verheffen en waarmee hij vermeende paragnosten en helderzienden liefdevol belachelijk maakt.Op donderdag 19 september kun je Gili aan het werk zien tijdens ons jaarlijkse End-of-summer Fleet event!

Kamal Kharmach

stand-up comedian, TV-presentator, economist

Economedy - Humoristische talk over economie
Hoewel de meeste mensen Kamal Kharmach kennen als comedian is hij daarnaast ook gefascineerd door alles wat met economie te maken heeft. Tijdens deze humoristische keynote zoeken we antwoorden op de grote levensvragen zoals: Wat is het businessmodel van een drugsdealer? Waarom werken gratis pizza’s beter dan autogordels ? Waarom loont het om een rotzak te zijn? Hoeveel moet je verdienen om gelukkig te worden? En wat heeft Assepoester hier nu allemaal mee te maken? Kortom, het leukste uur over economie dat je ooit hebt gehad en dat allemaal tijdens het End-of-summer Fleet event op 19 september!

Groep Thoen Fleet Team

Mark Paelinck
mark.paelinck@groepthoen.be
0493 32 59 73

Passie: atletiek en voetbal
Favoriete wagen: Volkswagen ID. 5

Olivier Stevens
olivier.stevens@groepthoen.be
0497 42 14 66

Passie: reizen, fine dining en natuur
Favoriete wagen: Audi GT etron

Dieter Michiels
dieter.michiels@groepthoen.be
0491 23 39 38

Passie: lopen, zwemmen, fietsen.
Favoriete wagen: Audi A6

Dieter

Contacteer onze fleetcel via
fleet@groepthoen.be
053 60 60 64

 

Maak kennis met ons fleet team

Heb je een specifieke vraag, contacteer dan zeker iemand van ons fleet team. Heb je reeds een vertrouwenspersoon bij Groep Thoen, neem dan contact op met deze persoon. Mocht je een algemene vraag hebben omtrent TCO of autofiscaliteit dan raak je hieronder al een stukje op de juiste weg!

Wat is TCO?            Overzicht fiscale aftrekbaarheid

Elk jaar organiseert Groep Thoen (rond eind september, begin oktober) een eigen fleet event, waar je uitgebreid wordt geïnformeerd over de nieuwe trends binnen de automotive sector. Dit jaar ging ons fleet event door op donderdag 22 september 2022. Wil je je graag inschrijven dan kan dat via jouw fleet contactpersoon bij Groep Thoen of via onze fleetpagina. Hieronder kan je alvast een glimp opvangen van onze vorige editie.

Heb je het fleet event gemist? Geen nood, binnenkort vind je op onze website ook een video en enkele impressies terug van ons Thoen Fleet event van dit jaar. Je kan alvast de presentaties van onze gastsprekers Ward Martens en Thierry Bouillon hieronder downloaden :

📥 Download presentatie e-Mobility - Thierry Bouillon

📥 Download presentatie autofiscaliteit - Ward Martens

Impressies van ons vorige fleet event (2022)

Snuif de sfeer op van ons laatst georganiseerde fleet event op 22 september 2022 via onderstaande foto galerij. Interesse om ook eens langs te komen? Neem contact op met onze Thoen fleet experts en dan houden we alvast een plaatsje voor u vrij op ons volgende event!

Aftermovie Fleet event 2022 

Groep Thoen Fleet event 2021