Onze diensten

Onderhoud & herstelling

Je auto onderhouden is belangrijk als je vervelende pannes wil voorkomen. Maar wanneer kom je het best op onderhoud? En wat met een klein of een groot onderhoud? Algemeen kunnen we stellen dat een jaarlijkse onderhoudsbeurt altijd een goed idee is. Maak je afspraak van zodra je wagen zelf aangeeft dat het tijd is voor een onderhoudsbeurt. 

Onderhoud en herstellingen wagen

Carrosserie

Heb je schade aan het koetswerk of aan de gelakte onderdelen van je wagen? Is de schade afkomstig van een ongeval? Dan herstelt de carrosserieafdeling van Groep Thoen dat als erkende servicepartner.

Carrosserie Wondercar Wieze

Verkoop

Op zoek naar een wagen? Nieuw, in stock of tweedehands? Groep Thoen kan met 4 toonaangevende merken altijd een wagen bieden die bij jouw wensen past. 

Verkoopsdienst Groep Thoen

Fleet

Met Volkswagen, Volkswagen Commercial Vehicles, Audi, ŠKODA, SEAT en MyWay heeft Groep Thoen een compleet gamma in huis om in elk segment en voor elk wagenpark de beste oplossing te bieden. Dat kan voor 1 wagen, maar ook voor meerdere. 

Met vestigingen in Aalst, Geraardsbergen, Hofstade, Ninove, Wieze en Zottegem is Groep Thoen de ideale partner voor elke fleetklant. 

Fleet Groep Thoen

Van Center

Op zoek naar een Volkswagen bedrijfsvoertuig? De Groep Thoen vestigingen van Aalst en Ninove zijn officiële Van Centers. Onze medewerkers begeleiden je graag bij je keuze en beantwoorden met plezier al je vragen.

Volkswagen Van Center

Financiering & verzekering

Ben je een particuliere of een professionele klant? Vraag je je af welke soort financiering het beste aansluit bij jouw wensen? En welke verzekering sluit je af bij aankoop van een nieuwe wagen? Onverwachte onderhoudskosten vermijden kan via een weCare onderhoudscontract.

Wagen financiering

Accessoires

Op zoek naar geschikte accessoires voor je Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA of Volkswagen bedrijfsvoertuig? 

autoaccessoires bestellen

Nieuwsbrief

Bescherm jouw wagen

Een nieuwe- of tweedehandswagen gekocht? Bekijk onze verschillende behandelingen om hem te beschermen tegen weer en wind!

Van een lakverzegeling tot een bekledingbescherming, voor elk deel van jouw auto de gepaste bescherming. Laat jouw auto er dag na dag uitzien alsof hij net van de band gerold is!

Ceramic Coating

Contacteer ons

Ons nieuws