(Trekhaak)fietsendragers

De originele fietsendragers met hun elegante stijl en solide ontwerp vullen het uiterlijk van onze voertuigen perfect aan. De drager is extreem stevig, gemakkelijk te monteren en te gebruiken - u hoeft alleen maar de fiets op te tillen. Sommige zijn zelfs ontworpen om drie fietsen met een totaalgewicht van 60 kg te dragen.

fietsendrager

Een set nieuwe zomer- of winterwielen?

Uw wagen is op z’n mooist met een set nieuwe zomer- of winterwielen. Bestel ze nu en wees he-le-maal klaar voor het komende seizoen. Welke combinatie van wielen en velgen kiest u?

Nieuw seizoen, nieuwe look? Ontdek hier onze zomer- en winterwielensets!

Selecteer mijn zomerwielenset

Selecteer mijn winterwielenset

velgen

Originele verzorgings- en reinigingsmiddelen

Voor een verzorgde buitenkant, én binnenkant.

Uw wagen heeft er een zware dag op zitten? Gun het de zorg die het verdient. Met de originele verzorgings- en reinigingsmiddelen van al onze merken maakt uw voertuig snel weer een verzorgde indruk.  

Dakdragers & dakkoffer

Dakdragers vormen de ideale basis om extra bagage in verschillende vormen en maten mee te nemen. Een fietshouder, ski- en snowboardhouder of een ski- en bagagekoffer zijn allemaal gemakkelijk op de dakdragers te monteren.
Bagageruimte staat synoniem voor vrijheid: onze dakkoffers creëren heel wat meer ruimte, om het even wat de bestemming van uw volgende reis is.

Geen plaats om zo'n grote dakkoffer te stockeren? Dan is onze verhuurservice iets voor jou!

Ik wil een dakkoffer huren

 

Rubbertapijten & kofferschalen

Rubbertapijten en kofferschalen speciaal ontworpen voor uw voertuig. Eenvoudige bevestiging op de vloer van het voertuig. Waterdicht, afwasbaar en beschermend tegen alle vuil. Met verhoogde rand.

 

Thermo-elektrische koelbox

Lekker genieten van een gekoeld drankje of een koude salade in de zomer op de camping of het strand, is heerlijk. Onze koelboxen maken dit mogelijk. De koelbox is thermo-elektrisch zodat deze actief koelt. Op deze manier blijven uw producten heerlijk op temperatuur.

 

Ontdek ook de e-shops met alle accessoires per merk