Wij als Groep Thoen geloven sterk in het samenbrengen van mensen, en hoe kan dit beter dan via evenementen.

Doorheen het jaar organiseren we zelf  heel wat leuke events, maar we sponsoren er ook heel wat! Hieronder is een jaaroverzicht te vinden van de evenementen die Groep Thoen op de agenda heeft staan. Hou deze pagina zeker in de gaten, want er liggen nog een aantal leuke evenementen in het verschiet!

Festivals

Location - Free signs icons Rock Zottegem

Location - Free signs icons Rock Affligem

Location - Free signs icons Thoen Parkconcerten Ninove

Steven Van Belleghem Keynote
UNIZO KMO Keynote

Clock icon font - Free time and date icon fonts  05/06/2024

Location - Free signs icons Hofstade

wesley sonck
End-of-summer fleet event

Clock icon font - Free time and date icon fonts  19/09/2024

Location - Free signs icons Aalst

van eyck
Van Eyck Sport - Thoen Classic

 Clock icon font - Free time and date icon fonts  22/09/24

Location - Free signs icons Nieuwerkerken

Groep Thoen event agenda 2024

Januari

Saloncondities bij Groep Thoen!

Vanaf 12/12/2023 tot en met 31/01/2024 bieden wij speciale aanbiedingen en voordelen aan voor onze klanten. We zijn speciaal open op zondag! Of u nu op zoek bent naar een nieuwe auto, een tweedehandsvoertuig of gewoon wat advies nodig heeft, ons ervaren team staat voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte auto voor uw behoeften. Mis deze kans niet om te profiteren van onze autosaloncondities en kom langs in één van onze showrooms!

Ontdek onze saloncondities!

Verkoop Groep Thoen

Februari

Verlengde saloncondities + salonactie

Goed nieuws? bij Groep Thoen gaan de condities gewoon door. Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat wij van 01/02/2024 tot 29/02/2024 verlengde saloncondities aanbieden bij al onze showrooms. Dit zijn voor de merken Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfsvoertuigen. 

Voor meer informatie over onze saloncondities, merken, prijzen,... Druk op onderstaande link en kom gerust eens langs voor een gesprek in onze 11 vestigingen verspreid over Zuid-Oost Vlaanderen voor een gesprek met onze sales advisors.

Ontdek onze saloncondities!

Autosalon 23

Maart

April

Mei

Rock Affligem

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat Groep Thoen een trotse sponsor is van Rock Affligem, het onmisbare muziekevenement van het jaar! Rock Affligem zal doorgaan op vrijdag 10 mei en zaterdag 11 mei en wij zijn ook aanwezig!

Beter nog, u kan zelfs meedoen aan onze wedstrijd om kans te maken op één van de 20 DUO-tickets. Namen zoals Clouseau, Les Truttes en Noordkaap zullen er zijn. Win hier je tickets!

Speel mee

Juni

Hoe creëer je een klantencultuur? En hoe overtuig je je medewerkers om ook klantgericht te werken? Ontdek het tijdens de keynote op 𝘄𝗼𝗲𝗻𝘀𝗱𝗮𝗴 𝟱 𝗷𝘂𝗻𝗶 𝟮𝟬𝟮𝟰! 📅

Tijdens deze KMO-keynote, georganiseerd door UNIZO Oost-Vlaanderen in samenwerking met Groep Thoen Audi en Digital Leader, deelt Steven Van Belleghem, autoriteit op het gebied van klantgerichtheid en marketingprofessor, zijn 𝗯𝗲𝘀𝘁𝗲 𝟭𝟬𝟬 𝘁𝗶𝗽𝘀 𝗼𝗺 𝗷𝗼𝘂𝘄 𝗸𝗹𝗮𝗻𝘁𝗲𝗻𝗰𝘂𝗹𝘁𝘂𝘂𝗿 𝗻𝗮𝗮𝗿 𝗲𝗲𝗻 𝗵𝗼𝗴𝗲𝗿 𝗻𝗶𝘃𝗲𝗮𝘂 𝘁𝗲 𝘁𝗶𝗹𝗹𝗲𝗻.

Waarom je dit niet mag missen:
🗣️ Netwerk met professionals
🎤 Haal inspiratie uit de keynote en het panelgesprek
✨ Bewonder de reveal van de nieuwe Audi Q6

Klaar om van je klantencultuur een concurrentievoordeel te maken? Schrijf je dan nu hier in.

Juli

Rock zottegem

Rock Zottegem, het jaarlijkse muziekfestival in Oost-Vlaanderen, komt eraan! Van 12 tot en met 14 juli kun je genieten van grote namen als John Fogerty, Toto, Helmut Lotti goes Metal, Pommelien Thijs, Bart Peeters & De Ideale Mannen en nog veel meer. En er is meer goed nieuws: door mee te doen aan onze gesponsorde wedstrijd maak je kans op één van de 10 duotickets voor het festival. Mis deze kans niet en klik snel door voor meer informatie. Veel geluk!

Speel mee

Thoen parkconcerten Ninove

Geniet van een heerlijke zomerse avond in het park van Ninove tijdens de Groep Thoen parkconcerten! Op vier maandagen in juli en augustus (1 en 8 juli, 19 en 26 augustus) kan je genieten van geweldige live muziek en een gezellige sfeer. Laat je meevoeren op de ritmes van de lokale artiesten en beleef een onvergetelijke avond in het park. Mis dit niet en kom gezellig langs! 

Facebook: Thoen Parkconcerten Ninove

Augustus

Thoen parkconcerten Ninove

Geniet van een heerlijke zomerse avond in het park van Ninove tijdens de Groep Thoen parkconcerten! Op vier maandagen in juli en augustus (4 en 18 juli, 8 en 22 augustus) kan je genieten van geweldige live muziek en een gezellige sfeer. Laat je meevoeren op de ritmes van de lokale artiesten en beleef een onvergetelijke avond in het park. Mis dit niet en kom gezellig langs!

Facebook: Thoen Parkconcerten Ninove
 

 

September

Van Eyck Sport - Thoen Classic

Op zondag 22 september organiseert Groep Thoen samen met Van Eyck Sport de Thoen-Van Eyck Classic. Of je nu een fervent wielrenner bent of gewoon op zoek bent naar een leuke familie-activiteit, iedereen is welkom om mee te doen. Kies uit onze 25 km familietocht of ga voor een meer uitdagende tocht van 55 of 80 km. Geniet van de prachtige omgeving terwijl je je benen traint en maak er een onvergetelijke dag van met vrienden en familie. 

Fiets jij met ons mee?

Van Eyck Sport - Thoen Classic 2024

Oktober

November

December