Bescherm jouw wagen

Iedereen heeft graag een wagen die proper en net is, maar niet iedereen heeft de tijd of ruimte om zijn wagen te kuisen. Klinkt dit bekend in de oren? Gelukkig is er voor alles een oplossing. Laat jouw wagen behandelen en bescherm hem tegen weer en wind! Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden om jouw wagen in topconditie te houden.

Maak een afspraak

Lakverzegeling

Gegarandeerd behoud van de diepe glans

Waxoyl lakverzegeling voorziet de lak van een wax beschermend schild. De lak is daarmee uitstekend bestand tegen agressie van buitenaf zoals uv-straling, zure regen en strooizout.

Behoudt de nieuwe look van het voertuig

Door de beschermende werking blijft de lak zo goed als nieuw en behoudt een hogere inruilwaarde. Bespaart tevens tijd en geld bij het schoonmaken.

VW Touareg

Keramische coating

Harder en duurzamer dan alle andere soorten lakbeschermers

Crystal Coating voorziet de lak van een hoogglans beschermend schild. De lak is daarmee uitstekend bestand tegen agressie van buitenaf zoals uv-straling, zure regen en strooizout.

Slimme combi van nanotechnologie en polymeertechnologie

De verbindende en beschermende coating hecht zich permanent met het oppervlak en is niet eenvoudig met schoonmaakmiddelen te verwijderen.

Ceramic Coating

Bekledingbescherming

Afdichtingsbehandeling van lederen bekleding en / of textielbekleding (UPT)

Waxoyl UPT is een onzichtbaar product die de soepelheid van de stof, de glans en levendigheid van de kleuren behoudt. UPT is ontwikkeld als een effectieve middellange / lange termijnbehandeling en zorgt er voor dat vuil en water zich niet aan stof en leer hecht en het direct afstoot.

UPT maakt alle soorten textiel waterafstotend. Ook voor cabriodoeken!

Waxoyl UPT is geschikt voor diverse soorten materialen, zoals suède, leer, katoen en overige textielsoorten. Water zal niet doordringen en doordat vuil niet hecht, is het behandelde materiaal makkelijk schoon te maken.

VW ID.7

Velgen verzegeling

Voorkom dat remstof, vuil en weggruis hechten aan je velgen.

Velgen krijgen met de meeste verontreinigingen te maken. Waxoyl Wheel Coating is een speciale synthetische wax gemaakt voor velgen en remcomponenten. Goed om velgen te beschermen tegen remstof, verontreinigingen, water en meer! Deze synthetische formule hecht direct in de porien van de lak en het metalen oppervlak en beschermt tegen contaminaties.

Oppervlakken die verzegeld zijn met Waxoyl Wheel coating blijven langer schoon en zijn makkelijker te reinigen met milde reinigers. Beschermt glanzende finishes incl. chroom, gepolijst aluminium, RVS, gepoedercoat, lak, folie en carbon. De velgen verzegeling is geschikt voor alle merken.

Touareg velg

Glasbehandeling

Verzegeling voor glazen ruiten

Waxoyl Final Glass (verzegeling glazen ruiten) is een beschermende behandeling voor de voorruiten, ramen, koplampen, helmvizieren en spiegels. Final Glass zorgt voor een gladde coating en een beschermende film. Dit geeft een constant waterafstotend effect op externe invloeden zoals regen, sneeuw, hagel en stof.

Voor doorzichtige onderdelen van een voertuig

De specifieke componenten van Final Glass maken het mogelijk om een beschermlaag te creëren die voorkomt dat regenwater, sneeuw of hagel tijdens het rijden op de voorruit blijft staan zorgt er voor dat de druppels direct wegglijden. Hierdoor wordt het zicht vergroot en verbetert het direct de veiligheid.

Final Glass kan op alle glasoppervlakken worden gebruikt.

regen op ruit

Hoogtechnologische concepten voor optimale bescherming.

Waxoyl is gespecialiseerd in concepten voor bescherming van producten in de industriële sector en auto-industrie. Onze hoogwaardige producten worden voortdurend verbeterd dankzij de technische bewaking van ons onderzoekslaboratorium in Zwitserland. Onze producten worden vervaardigd in Europa volgens de hoogste technische en wetenschappelijke normen.

waxoyl