CUPRA | DARE TO STAND OUT

CUPRA - voorheen SEAT Sport - was lang de typeaanduiding voor de sportieve modellen van de Spaanse autofabrikant SEAT. In 2018 werd CUPRA gepositioneerd als dochtermerk met een eerste model: de CUPRA Ateca. Daarna volvolgde nog een CUPRA Leon, El-Born en Leon Break. Met de CUPRA Formentor uit 2020 werd de eerste auto afgeleverd die volledig ontwikkeld en ontworpen was door CUPRA. In oktober 2021 werd ook de CUPRA Born aan het gamma toegevoegd, de eerste volledig elektrische wagen van het merk. In 2023, 2024 en 2025 zal het gamma van CUPRA vervolledigd worden met de CUPRA Tavascan, CUPRA Urban Rebel en de CUPRA Terramar. 

 Ontdek ons CUPRA gamma

Onze CUPRA modellen

CUPRA Born

CUPRA logo

CUPRA Born

CUPRA Formentor

CUPRA logo

CUPRA Formentor

CUPRA Leon

CUPRA logo

CUPRA Leon

CUPRA Leon Break

CUPRA logoCUPRA Leon Break

CUPRA Ateca

CUPRA logoCUPRA Ateca

Ervaar zelf de sportiviteit van CUPRA

CUPRA interieur

CUPRA elektrische & hybride wagens

Samen naar een groenere toekomst? Welke mogelijkheden heb jij om daaraan bij te dragen? We lijsten alle milieu- én fiscaalvriendelijke modellen voor je op. 

Neem contact op met onze CUPRA Master.

Ik ben Mathias Vanbesien en ik ben een Cupra Master voor de regio Oost-Vlaanderen.

CUPRA Master zeg je? Inderdaad, ik ben opgeleid als CUPRA specialist om jouw ideale wagen te vinden of samen te stellen binnen ons gamma. Ben je er nog niet uit of je kiest voor een klassieke motorisatie, hybride of 100% elektrische CUPRA? Dan help ik je heel graag bij het maken van die keuze. Plan je liever eerst een testrit in, dan kan je hiervoor ook bij mij terecht. 

Hopelijk tot snel!

Mathias Vanbesien - CUPRA master
Mathias Vanbesien

Onze CUPRA vestigingen

THOEN Aalst CUPRA

Victor Bocquestraat 17
9300 Aalst
België

THOEN Wieze CUPRA

Wolvenstraat 43
9280 Wieze
België

THOEN Ninove CUPRA

Leopoldlaan 126-130
9400 Ninove
België