SEAT

Krachtig koetswerk

Sinds de start van het merk in 2018 werd enkel het logo gebruikt op sportieve varianten van SEAT. Nu pakt CUPRA uit met een eerste officiële model. 

De nieuwe CUPRA Formentor is voorzien van dynamische lijnen, een minder scherpe neus en grotere luchtinlaten. Aan de achterkant één en al sportiviteit dankzij een ruime dakspoiler, 4 uitlaatpijpen, een lange motorkap en lichtunits die verbonden zijn met een strip.

CUPRA Formentor buitenkant

Nieuwste technologie

Het 12-duimsaanraakscherm loodst je door alle functies van de nieuwste CUPRA Formentor en trekt binnenin ook meteen alle aandacht naar zich toe. Het sportstuur beschikt over geïntegreerde toetsen waardoor je zelfs van de ene rijmodus naar de andere kan schakelen zonder het te moeten loslaten. Het virtuele instrumentenbord van 10,25 duim geeft onder andere het toerental, het koppel, het vermogen, de turbodruk en de G-krachten bij het optrekken weer. 

Cupra Formentor interieur

Adrenalinerush

De CUPRA Formentor zorgt voor een rush van adrenaline dankzij een 310 pk sterke motor: 4Drive en Direct Shift Gearbox met 7 verhoudingen. 

CUPRA Formentor velgen

Naar een hybride wereld

Omdat elektrificering de toekomst is bestaat de CUPRA Formentor ook in een eHybrid versie: het beste van twee werelden met een vermogen tot 245pk.  

CUPRA Formentor hybride