De ideale mix van een motorfiets en een auto.

Ontworpen in Zwitserland door Wim, Oliver en Merlin Ouboter, de familie achter de beroemde Micro step Kickscooter, is de Microlino het resultaat van een innovatieve aanpak, ecologischer en minder omvangrijk dan auto's. De Microlino is een licht elektrisch voertuig van klasse L7e en heeft twee zitplaatsen, een bereik van maximaal 230 km, een maximumsnelheid van 90 km/u en een kofferbakcapaciteit van 230 liter. Het is het enige voertuig in zijn klasse dat is geproduceerd met een monocoque chassis, wat het uitstekende veiligheid en dynamisch rijden geeft. De Microlino wordt geleverd met een Type 2 laadkabel en kan worden opgeladen bij bijna elk laadpunt, AC-wallbox of met een thuisstopcontact in slechts 4 uur. Dankzij het beperkte gewicht van ongeveer 500 kg zal de kleine elektrische motor geen moeite hebben om zijn twee passagiers en de bagagelading overal mee naartoe te nemen, waardoor de Microlino een genot is om te rijden.

Configureer jouw Microlino  Plan een testrit

M I C R O L I N O
All the car you need.

Ben je op zoek naar een slimme, elektrische oplossing om je moeiteloos door de stad te verplaatsen, zonder je zorgen te maken over regen of files? Wil je er bovendien ook nog stijlvol uitzien, maar vind je een volwaardige elektrische auto net iets te veel van het goede? Dan is de Microlino misschien wel precies wat je zoekt!

Deze compacte elektrische wagen combineert het beste van twee werelden: het gemak en de milieuvriendelijkheid van elektrisch rijden met de wendbaarheid en het karakter van een scooter. Het is de ultieme metgezel voor het stadsleven, waarmee je vlotjes door nauwe straatjes manoeuvreert en zonder gedoe parkeert op drukke pleinen.Met zijn opvallende design en compacte formaat trekt de Microlino ongetwijfeld de aandacht, terwijl je geniet van een comfortabele en droge rit, zelfs bij slecht weer.

Kortom, als je op zoek bent naar een elektrisch voertuig dat zowel praktisch als trendy is, dan is de Microlino jouw ideale stadsvriendje!

Groep Thoen Microlino Pioneer

Overtuig jezelf
met een testrit!

Als je meestal alleen of met een metgezel onderweg bent en zelden lange afstanden rijdt, is een grote auto eigenlijk overbodig. De elektrodwerg Microlino, herdefinieert het autorijden tot zijn essentie. Laten we samen een kort ritje maken met dit sympathieke karretje.

Groep Thoen Microlino sfeer close-up

100% elektrisch & makkelijk opladen

Microlino biedt verschillende opties voor rijbereik, variërend van 90 km tot wel 230 km op een volle lading. Of je nu kiest voor de 90 km, 177 km of de indrukwekkende 230 km variant, je kunt erop vertrouwen dat de Microlino je moeiteloos door je dagelijkse ritten in de stad zal brengen. Wat betreft opladen, met het gemak van het aansluiten op een standaard stopcontact, is jouw Microlino binnen slechts vier uur volledig opgeladen en klaar voor avontuur.

Groep Thoen Microlino milano opladen

Ik ben geen auto of motorfiets

De Microlino valt binnen de vierwielercategorie L7e, wat betekent dat het een maximumsnelheid van tot 90 km/u kan bereiken. Met een rijbewijs B ben je bevoegd om dit compacte en efficiënte voertuig te besturen, waardoor het een praktische en haalbare optie is voor een breed scala aan bestuurders.

Groep Thoen Microlino milano open deur

Gemakkelijk parkeren

Met zijn compacte formaat en wendbare ontwerp maakt de Microlino dwars parkeren een fluitje van een cent. Het vereist slechts een derde van de ruimte die een normale auto nodig heeft, waardoor je gemakkelijk kunt manoeuvreren in drukke stadsstraten en krappe parkeerplaatsen. Of het nu gaat om een smal steegje of een beperkte parkeerplaats, met de Microlino kun je altijd een geschikte plek vinden om te parkeren zonder gedoe of stress. Dit maakt het niet alleen handig voor jou als bestuurder, maar draagt ook bij aan het verminderen van congestie en het maximaliseren van beschikbare parkeerruimte in stedelijke gebieden.

Groep Thoen Microlino milano parkeren

Ruimte voor twee

Met voldoende ruimte voor twee volwassenen en de flexibiliteit om drie kratten bier of champagne te vervoeren, is de Microlino niet alleen compact, maar ook verrassend ruim van binnen. Of je nu op weg bent naar een picknick in het park, een gezellige avond met vrienden organiseert of gewoon wat boodschappen doet, de Microlino biedt genoeg bagageruimte om al je spullen comfortabel mee te nemen. Dankzij slimme opbergoplossingen en een efficiënt ontwerp kun je al je benodigdheden gemakkelijk en veilig meenemen, zonder concessies te doen aan het comfort van de passagiers.

Groep Thoen Microlino milano koffer