CUPRA's volledig elektrische SUV-coupé

Ontmoet de CUPRA Tavascan, een volledig elektrische SUV-coupé van het merk. Met krachtige prestaties gegarandeerd. Twee elektromotoren produceren samen 340 pk, die worden verdeeld over alle vier de wielen. En met het 77 kWh accupakket kunt u maar liefst tot 517 kilometer ver rijden.

De CUPRA Tavascan is reeds bestelbaar vanaf 18 juni 2024.
De catalogusprijzen beginnen aan € 58.920 voor de Tavascan Endurance 'Business'.
(Tijdens de lancering nu nog tijdelijk verkrijgbaar aan de nettoprijs vanaf € 52.290)

Focus op performance

Het exterieurdesign van de CUPRA Tavascan kenmerkt zich door atletische en sportieve dimensies. Vooraan is de ledmatrixverlichting met de driehoek-signatuur onmiddellijk herkenbaar. Het interieur is een sterk staaltje van architectuur dankzij de karakteristieke centrale ruggengraat samen met de fijne luchtroosters, die bijna onzichtbaar zijn.

cupra_tavascan

Ultieme Connectiviteit

Digitalisering staat centraal in de CUPRA Tavascan. De volledig elektrische SUV-coupé beschikt over een infotainmentsysteem met 15-duimsscherm – het grootste tot nu toe van alle CUPRA-modellen.

Geniet van een Superieur Geluid met het Nieuwe Sennheiser Geluidssysteem van de CUPRA Tavascan.

cupra-tavascan-interieur

Krachtig en efficiënt

De volledig elektrische SUV-coupé van Cupra zal beschikbaar zijn in twee vermogensvarianten:

  • 210 kW (286 pk) 
  • 250 kW (340 pk)

​​​​​​​De krachtigere versie beschikt over vierwielaandrijving dankzij twee motoren, wat resulteert in maximale tractie en een rijbereik van ongeveer 550 km. Dit wordt mogelijk gemaakt door het batterijpakket met een nettocapaciteit van 77 kWh.

tavascan back 2024

Beschermd onderweg

Ervaar de Veiligheid van Travel Assist in de CUPRA Tavascan. Dit systeem combineert Adaptive Cruise Control (ACC) en Lane Assist Plus om u veilig op afstand te houden van andere voertuigen op uw rijstrook. Dankzij Lane Change Assist wordt uw omgeving voortdurend bewaakt en kunt u veilig van rijstrook wisselen wanneer dat nodig is.

cupra_tavascan

De nieuwe Cupra Formentor al gezien?

cupra-formentor.
tavascan 2024
tavascan 2024
tavascan 2024
tavascan 2024
tavascan 2024
tavascan 2024
tavascan 2024
tavascan
tavascan
tavascan
tavascan
tavascan
tavascan
tavascan back
tavascan side
tavascan
Foto 1 / 1