CUPRA Formentor | NEXT LEVEL

Performance vs. comfort

The best of both worlds, dat is deze CUPRA Formentor. De kracht van een performance car met al het comfort van een SUV. Maar daar hielden we niet op. Dankzij de CUPRA Connect app bent u ook op afstand altijd verbonden met uw auto. Dat is pas next level.

Looks that kill

Details zijn geen details wanneer ze het verschil maken. De rijsensaties verraden onversneden rijplezier, de hedendaagse prestaties spreken voor zich. En dan hebben we het nog niet over zijn lijnenspel gehad. Maak u maar klaar voor de complimenten.

 CUPRA Formentor e-Hybrid

CUPRA Born | BORN TO SHINE

Born to electrify

Ontworpen voor emissievrije prestaties, zonder concessies te doen aan het CUPRA-karakter. Een range van 540 km, indrukwekkende prestaties, geweldige dynamiek en een vermogen dat u in vervoering brengt. De toekomst is elektrisch.

Born to be connected

De CONNECT-app maakt van uw CUPRA Born een nog slimmer model. De temperatuur instellen voor vertrek? Check. Opladen vanop afstand? Ook check. Stuur de bestemming op voorhand door naar uw auto, vind oplaadstations en gebruik de online spraakassistent. Dat is pas smart.

 CUPRA Born

Leon Break | PUSHING LIMITS

Eerste klas comfort

Dynamische lijnen, unieke accenten en hoogwaardige materialen. Maar ook verlichte details, zoals full-LED koplampen die elke weg begaanbaar maken en doorlopende achterlichten om de CUPRA Lifestyle extra in de verf te zetten.

Doorgedreven polyvalentie

De CUPRA Leon Break is binnenkort beschikbaar met de bijzonder veelzijdige 1.5 TSI-motor. Die biedt voldoende power en souplesse om alle rijplezier te garanderen dat u van een CUPRA mag verwachten. Tegelijkertijd bekoort hij met erg lage gebruikskosten en een hoogstaand werkingscomfort. Compromisloos CUPRA, in alle opzichten.

 CUPRA Leon Break

CUPRA Ateca | STRAFFE CIJFERS

Krachtpatser

Laat ons even de cijfers voor zich spreken. De 300 pk sterke motor van de CUPRA Ateca gaat van 0-100 km/u in amper 4,9 seconden. En zijn topsnelheid, dat is een vlotte 247 km per uur. Dat allemaal, bovenop totaal comfort in de cabine. Straf.

Toptechnologie

Dit is rijden op een hoger niveau. Parkeer als een pro dankzij de 360° Top View Camera, kies uit een van zes rijmodi, maak het u makkelijk met de automatische DSG-versnellingsbak en ontdek de nieuwste 4-wiel-aandrijving.

 CUPRA Ateca

AND LAST BUT NOT LEAST ... Wordt verwacht in 2023:

de nieuwe CUPRA Tavascan!

Foto 1 / 1

Cupra neemt twee elektrische conceptcars mee naar het Autosalon. Op de Brussels Motor Show 2023 zal je zowel de UrbanRebel als de Tavascan kunnen bewonderen!

Deze volledig elektrische coupé-SUV heeft een 100% elektrische aandrijflijn, waardoor het een krachtig aerodynamische CUPRA is zonder uitlaatemissies. Deze CUPRA beschikt over twee motoren in elke as die een gecombineerd vermogen leveren van zo'n 225 kW aan alle vier de wielen. Een lithium-ionbatterijpakket van 77 kWh, ondergebracht in de vloer van het voertuig, zorgt ervoor dat de CUPRA TAVASCAN Concept een rijbereik haalt van zo'n 450 km.

Zijn gestroomlijnde exterieur is vooral ontworpen om de beste prestaties te behalen en to scoren op vlak van efficiëntie. De verfijnde metallic coating benadrukt de ton-sur-ton koolstofvezel en elegante koperen details. Het verlichte CUPRA-logo dat laag tussen de ventilatieopeningen zit benadrukt zijn elektrische persoonlijkheid. De ventilatieopeningen koelen het batterijpakket en versoepelen de luchtstroom – een essentieel onderdeel van deze conceptcar. De 22-inch lichtmetalen turbinewielen zijn ook ontworpen om de weerstand te minimaliseren en de conceptauto een perfecte wegligging te geven.

CUPRA Tavascan Concept

CUPRA UrbanRebel Concept