Performance x comfort

The best of both worlds, dat is deze CUPRA Formentor. De kracht van een performance car met al het comfort van een SUV.  Met een hybride motor wordt  minder vervuilend rijden mogelijk, zonder prestaties en vermogen te moeten laten vallen. Dat is pas next level.

Boek een testrit

Vraag een offerte

Slim rijden

Volledige vrijheid, dat is wat u voelt als u weet dat u op de toptechnologie kan rekenen. De Adaptive Cruise Control houdt uw snelheid in alle veiligheid op peil, Beam Assist dimt de grootlichten om anderen niet te verblinden, Travel Assist combineert alle veiligheidssystemen zodat u onbezorgd kan genieten. Ook dat is rijplezier.

Puur rijplezier

De CUPRA Formentor wil maar één ding: de beste zijn. De hybride aandrijflijn van 204 of 245 pk, een accupakket voor 58 km puur elektrisch rijplezier en een DSG-automaat met 6 versnellingen maken die ambitie ook waar. Dit is hoe elektrisch altijd al had moeten voelen. 

Brandstofverbruik:6,2 – 7,2cloud/CO2-uitstoot in de gecombineerde cyclus:150 - 163

 

Looks that kill

Details zijn geen details wanneer ze het verschil maken. De rijsensaties verraden onversneden rijplezier, de hedendaagse prestaties spreken voor zich. En dan hebben we het nog niet over zijn lijnenspel gehad. Maak je maar klaar voor de complimenten.

Veiligheid en comfort
Een waaier aan geïntegreerde sensoren maken de CUPRA Formentor e-HYBRID tot een van de veiligste en makkelijkste voertuigen in de dagelijkse praktijk. Hij kan onder meer bogen op Travel Assist, Side Assist, Exit Assist, Emergency Assist, Predictive ACC en Axit Warning.

Al deze technologie tilt de veiligheid naar een hoog peil, maar de systemin zijn geïntegreerd voor meer gebruiksgemak zonder dat de bestuurder het gevoel krijgt de controle uit handen te geven. Aan boord van een CUPRA is dat een belangrijke nuance omdat het merk de bestuurder altijd central stelt.

Het eindresultaat is een auto die voldoet aan de dynamische noden van het merk CUPRA en tegelijkertijd beantwoordt aan de veiligheidsstandaards die door de markt worden gevraagd.

Foto 1 / 1
Cupra outdoor road
Cupra outdoor
Cupra outdoor sun
Cupra outdoor green
Foto 1 / 1