CUPRA


 

Born to electrify

Ga verder en rij vinniger. Ontworpen voor emissievrije prestaties, zonder afbraak te doen aan het CUPRA-karakter. Een range van 421 km, indrukwekkende prestaties, geweldige dynamiek en een vermogen dat u in vervoering brengt. De toekomst is elektrisch.

Born to be connected

De CONNECT-app maakt van uw CUPRA Born een nog slimmer model. De temperatuur instellen voor vertrek? Check. Opladen vanop afstand? Ook check. Stuur de bestemming op voorhand door naar uw auto, vind oplaadstations en gebruik de online spraakassistent. Dat is pas smart.

Cupra Born Blue
cupa born gray

Born to shine

De CUPRA Born is vakkundig gevormd voor emotiezoekers. Wat opvalt: een gedurfde visie met een slanke carrosserie en sportieve lijnen. En details om van te houden, van koperkleurige accenten tot Ceremony Lights die oplichten als u nadert. Hélemaal de uwe, deze CUPRA.

Born to be safe

Met de CUPRA hebt u altijd een stap voor. Omarm de drijvende kracht van toekomstgerichte technologie met de Travel Assist camera, CUPRA Connect-app, een augmented reality head-up display en andere spitstechnologie. Want veiligheid gaat voor alles.

 

boek een testrit

Cupra rijhulp

Lane Assist

Rij relaxed met de hulp van verkeerstekenherkenning, een grootlichtassistent, licht- en regensensoren en Lane Assist.

connect app

Connect App

Met de CUPRA CONNECT app verwarmt of koelt u de auto, bepaalt u zelf wanneer u wil opladen en ontgrendelt u de deuren. Allemaal op afstand.

cupra sensor

Safety

CUPRA schakelt spitstechnologie in om overal veilig aan te komen. Reken daarvoor op Front Assist rondom detectiesysteem en Predictive Adaptive Cruise Control.

Cupra bridge Blue
Cupra Born Blue
cupa born gray
Foto 1 / 1