Audi

Salonacties overzicht

  • Gratis EDI laadstation (t.w.v. € 1300) of Audi Electric Bonus op alles TFSI e varianten (€ 500) en elektrische modellen (€ 750)
  • € 1.250 - 10.000 optievoucher op uitrusting 
  • € 500 - 10.000 overnamebonus
  • Uitzonderlijke saloncondities op de Audi Sport editions (A1, A3, Q2 en Q3)
  • tot meer dan € 12.200 klantenvoordeel BTWi  op de Audi Q3 en Q3 Sportback Sport Edition!
  • Uitzonderlijke financieringsvoorwaarden
  • Tot € 2420 korting op Audi Exclusive packages
  • € 500 korting op koetswerkkleur Audi exclusive
Audi Electric Days 2022

Gratis schatting van de overnamewaarde van uw wagen in een paar klikken.
Ruil uw oude wagen in en krijg een extra overnamebonus bovenop uw Salonvoordeel.

Wat is mijn oude wagen nog waard?

Wij zijn steeds open op zaterdag! 

Groep Thoen is steeds open op zaterdag van 9u tot 17u! 

Gratis EDI laadstation of Audi Electric Bonus

Droomt u van een nieuwe 100% elektrische Audi? Dan moet u beslist de Audi Salonactie ontdekken. Vraag een offerte voor het 100% elektrische model van uw keuze aan uw Audi verdeler, en geniet bij de bestelling van een extra voordeel: een gratis geconnecteerd laadstation¹ (t.w.v. € 1300) of een Audi Electric Bonus

  • € 500 BTWi korting op alle TFSI e varianten en 
  • € 750 BTWi korting op alle elektrische modellen

Ontdek uw elektrisch voordeel

Krijg tot € 10.000 korting⁴ op de personalisatie van uw Audi

Maak gebruik van de Audi Optie vouchers en geniet van een interessant klantenvoordeel op de opties & packs. Zo kan u uw nieuwe Audi uitrusten zoals u er altijd al van hebt gedroomd. Uw voertuig kwaliteitsvol kunnen uitrusten, dat vinden we een basisbehoefte van de Audi bestuurder. Omdat we willen dat u uw voertuig zonder beperkingen kan configureren, bieden we u deze speciale voucher aan. 

Download uw optie voucher

Configureer de opties naar uw smaak en geniet van een extra voordeel op de uitrusting. Deze actie is van toepassing op alle opties en packs van het hele Audi gamma, alsook alle versies binnen het model. 

interieur audi e-tron gt

Extra voordelige oplossingen om uw voertuig te financieren zowel AutoCredit als klassieke financiering.

Audi Financial Services - Voor particulieren

Geniet van een interessant JKP van 4,99% in AutoCredit en 5,99% in klassieke financiering op 36 maanden.
Let op, geld lenen kost ook geld.

Audi Financial Services - Voor professionelen

Financiële renting³ of verhuur op lange termijn³, kies de leasingformule die het best bij uw bedrijf past.
Geniet van een rentevoet van 4,49% in financiële renting of een bonuskorting⁴ van € 500 in verhuur op lange termijn.

Actievoorwaarden

Al bovenstaande acties zijn geldig tussen 02/12/2022 en 27/02/2023. Aanbod voor particulieren en niet-geconventioneerde professionele klanten.

¹ Combineerbaar met alle andere lopende commerciële acties. Keuze tussen het EDI laadstation OF de Audi Electric Bonus, aanbod niet cumuleerbaar. Van toepassing op alle Audi 100% elektrische modellen: Audi Q4 e-tron en Audi Q4 e-tron Sportback, Audi Q8 en Audi Q8 Sportback, Audi e-tron en Audi e-tron Sportback (S versie inbegrepen), Audi e-tron GT en Audi RS e-tron GT.

² Actie geldig bij bestelling van een nieuwe 100% elektrische Audi bij een erkende deelnemende Audi verdeler in België, onder de voorwaarde dat de offerte wordt aangemaakt tussen 2 december 2022 en 27 februari 2023. Het gratis intelligent geconnecteerd laadstation van EDI en de certificatie van de elektrische installatie (door een erkende onafhankelijke instantie) vertegenwoordigen een waarde van € 1.300 excl. btw (exclusief installatie) onder de vorm van een waardebon die uitsluitend kan worden gebruikt op de installatiefactuur van Electric by D’Ieteren n.v. (EDI). De waardebon zal door EDI van de installatieofferte worden afgetrokken op vertoon van de bestelbon van het voertuig. Het is enkel geldig bij installaties in België. Slechts één gratis laadstation en één gratis audit per bestelling van een 100% elektrische Audi, met een maximum van 5 gratis laadstations en 5 gratis audits per particulier en professionele klant. Een upgrade naar een EDI laadstation uit de hogere categorie is mogelijk mits betaling van de bijkomende kost door de klant. Het btw-stelsel dat op de installatie van de laadpaal van toepassing is, wordt beheerst door de wettelijke bepalingen, zoals toegepast door de FOD Financiën (https://financien.belgium.be/nl). De voorwaarden om als particulier in aanmerking te komen voor het btw-tarief van 6% zijn de volgende: (i) uw woning is ten minste tien jaar oud, (ii) uw woning wordt uitsluitend of hoofdzakelijk als particuliere woning gebruikt; (iii) de uitgevoerde werkzaamheden (verbouwing, renovatie, rehabilitatie, verbetering, reparatie of onderhoud, met uitzondering van schoonmaak) worden rechtstreeks aan u, de “eindverbruiker” (d.w.z. de eigenaar, de vruchtgebruiker, de huurder, enz.) in rekening gebracht. Dit aanbod is niet overdraagbaar aan een derde partij en is niet inwisselbaar voor een waardebon of contant geld. Meer info op www.edi.be. Aanbod onder voorwaarden, voor meer informatie gelieve u te wenden tot een erkende Audi verdeler. Korting in lijn met de EDI-tarieven vastgesteld op 03/12/2022. EDI-tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

⁴ Minimum bedrag aan opties : de Option voucher en Option voucher High zijn enkel geldig indien voor minstens een minimum bedrag aan opties en/of packs wordt genomen. Slechts een van beide Option vouchers is van toepassing: het is niet mogelijk beide te cumuleren. Korting tussen € 1.250 en € 10.000 BTWi afhankelijk van modelkeuze.

⁵ Het overgenomen voertuig dient een minimumwaarde te hebben (prijs opgemaakt per model). Het overgenomen voertuig moet gedurende 6 maanden ingeschreven zijn geweest. De overgenomen wagen moet ingeschreven zijn op naam van de klant die de nieuwe wagen koopt. Het voertuig moet effectief door de concessiehouder overgenomen worden.

⁸ Geldig op de Audi Q5 familie, Audi A6 familie, Audi A7 Sportback familie, Audi Q7/SQ7, Audi Q8, Audi e-tron en Audi e-tron GT. Korting afhankelijk van modelkeuze.

⁹ Korting van € 500 BTWi op de exclusive koetswerkkleuren Q0Q0 en O0O0. Geldig op de Audi TT familie, Audi A3 familie, Audi A4 familie, Audi A5 familie, Audi Q2, Audi Q3 familie, Audi Q5 familie, Audi A6 familie, Audi A7 familie, Audi Q7 familie, Audi Q8 familie, Audi e-tron familie en Audi e-tron GT familie.

Let op, geld lenen kost ook geld