ŠKODA

Ontdek de salonactie van ŠKODA 

Mooie salonkortingen, recyclagepremies en superuitgeruste uitvoeringen aan een extra voordelige prijs.

Onderstaande acties zijn geldig tot en met 31 maart 2022. Aanbod geldig voor particuliere en professionele klanten zonder fleetconventie. 

Salonacties overzicht

  • Persoonlijke cheque tot € 2.500 incl. BTW!
  • Extra complete Clever (+) uitvoeringen: klantvoordeel tot € 3.200
  • Scala Sports edition: beter én goedkoper
  • Extra voordelige oplossingen om uw voertuig te financieren
  • Gratis laadstation en extra belastingsvoordeel

Wij zijn open op zaterdag!

Groep Thoen is steeds open op zaterdag!

Persoonlijke cheques tot wel € 2.500 incl. BTW

Het ideale middel om naast de saloncondities een extra korting bovenop de nettokorting te ontvangen.  De volgende overnamecheques zijn van toepassing op (klik op het model op uw cheque te downloaden) en zijn geldig op alle uitrustingsniveaus van het desbetreffende model. 

Extra complete Clever (+) uitvoeringen
Klantvoordeel tot wel € 3.200

‘Simply Clever’ krijgt een luxe dimensie met de Clever(+)-uitvoeringen. De Clever(+)-modellen vallen op door hun extra complete standaarduitrusting, met onder meer touchscreen-navigatie en lichtmetalen velgen, én de scherpe prijsstelling – het voordeel kan oplopen tot zelfs € 3.200. 

ŠKODA Virtual Tower

Geen Autosalon op de Heizel dit jaar, wél een 360° ervaring dankzij de ŠKODA Virtual Tower. Ontdek vanuit je eigen salon alle modellen, vanbuiten en vanbinnen, voer een live chat bij vragen, boek een proefrit en download je persoonlijke voucher. 

Maak hier je afspraak voor een offerte of meer info van onze sales advisors. 

Maak je afspraak met een verkoper

SKODA virtueel salon

100% elektrisch: De nieuwe ENYAQ Sportline iV

De nieuwe SUV ŠKODA Enyaq Sportline iV legt de lat hoger: gebouwd op een modulair platform dat ontwikkeld werd voor elektrische voertuigen biedt het 100% elektrische model geavanceerde technologie aan met een snelle oplaadtijd en een groot rijbereik. 

De ŠKODA Enyaq is te bekijken in onze vestigingen:

  • Aalst (Victor Bocquéstraat 17)
  • Ninove (Leopoldlaan 126-130)

Meer weten over de Enyaq iV?

Actievoorwaarden

Prijzen incl. BTW en aanbiedingen geldig voor particulieren van 04/01/2022 tot en met 28/02/2022 in het deelnemende ŠKODA-netwerk en zolang de voorraad strekt. Offerte onder voorwaarden en zolang de voorraad strekt. De nieuwe aangekondigde totaalprijs alle mogelijk kortingen inbegrepen omvat het bedrag van de recyclagepremie. Afbeeldingen enkel ter illustratie. Alle informatie die via deze website wordt verstrekt, is louter informatief en houdt geen contractueel verkoopaanbod van D'Ieteren in, noch van ons netwerk van ŠKODA concessiehouders. Deze informatie kan ten alle tijden worden aangepast, zonder voorafgaande kennisgeving noch verplichting. De gebruiker erkent dat D'Ieteren het recht heeft om op om het even welk ogenblik de beschikbaarheid van de website te onderbreken omwille van onderhoud of actualisering. Gelieve contact te nemen met uw ŠKODA-concessiehouder teneinde de juiste informatie te bekomen met betrekking tot de prijzen, specificaties van de voertuigen, leveringstermijnen, algemene verkoopsvoorwaarden en toepassingsgebieden van onze waarborgen.

Alle ŠKODA modellen zijn WLTP gehomologeerd. Om meer te weten: http://nl.skoda.be/over-skoda/co2-informatie. Contacteer uw concessiehouder voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

  1. Recyclagepremie voor de overname van uw oude wagen die minstens 6 maanden op naam van de laatste particuliere eigenaar staat geregistreerd.
  2. AutoCredit = Lening op afbetaling met initieel vaste termijnbedragen en een hoger laatste termijnbedrag op maximum 36 maanden en met vaste debetrentevoet van 1,49 %, aangeboden door Volkswagen D'Ieteren Finance n.v. Op het moment van ondertekening van deze lening op afbetaling, zal D'Ieteren Lease n.v. (Leuvensteenweg 679 - 3071 Kortenberg - België - RPR Leuven - KBO 0402623937), een dochteronderneming van Volkswagen D'Ieteren Finance n.v., u een verkoopoptie aanbieden waarmee zij zich ertoe verbindt om aan het einde van de lening en onder bepaalde voorwaarden, uw voertuig over te kopen voor een prijs die gelijk is aan het laatste termijnbedrag dat verschuldigd is onder de lening op afbetaling, en deze prijs aan Volkswagen D'Ieteren Finance te betalen als volledige of gedeeltelijke betaling van de nog verschuldigde laatste maandelijkse afbetaling.  Aanbod voorbehouden aan particulieren op alle nieuwe voertuigen van het -gamma van 04/01/2022 tot en met 31/01/2022. Maximum kilometeraantal per jaar: 15.000 km. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door Volkswagen D’Ieteren Finance n.v., Leuvensesteenweg 679, 3071 Kortenberg, kredietgever, met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Maliestraat 50. KBO 0841 046 715, RPR: Brussel, rekening IBAN: BE 97 4829 0680 3149. info@vdfin.be