Volkswagen Bedrijfsvoertuigen
Volkswagen Caddy design

Kenmerkend design

Als bestelwagen, gezinsauto, pendelbus of camper: de Volkswagen Caddy is van alle markten thuis. Met al meer dan 3 miljoen exemplaren is het tijd voor een vijfde generatie van de veelzijdige Caddy.

Het nieuwe koetswerk beschikt over heel wat nieuwe extra's: een elektrische sluithulp voor de schuifdeuren en de achterklep, een panoramisch dak van de eerste tot de tweede stoelenrij, 18 duim grote lichtmetalen velgen, nieuw ledkoplampen en -achterlichten. De nieuwe Volkswagen Caddy kan tot 7 zitplaatsen tellen en heeft nu ook het sleutelloze vergrendelings- en startsysteem Keyless Access.

Een digitale wereld

Een nieuwe Caddy betekent ook een nieuw interieur, één dat volledig gedigitaliseerd werd. Via het multifunctionele stuur kan het nieuwe infotainmentsysteem bediend worden. Wat heeft de Innovision Cockpit nog in petto?

  • Radio- en infotainmentsystemen met schermen van 6,5 tot 10 duim -
  • Toetsenmodule voor licht- en zichtfuncties
  • Toetsenmodule voor verschillende menufuncties
  • Online Connectivity Unit (OCU) met geïntegreerde eSIM

Verder nog nieuw in de Volkswagen Caddy: nieuwe en door aanraking regelbare ledbinnenverlichting, 230V-stopcontact, ergonomische stoelen, dakventilatie voor een betere koeling en achteraan snellere standverluchting.

Volkswagen Caddy digital cockpit
Volkswagen Caddy rijhulpsystemen

Rijhulpsystemen

Ontspannen tijdens elke rit dankzij 6 nieuwe rijhulpsystemen waaronder een Travel Assist waardoor ondersteund rijden over het hele snelheidsbereik voor het eerst mogelijk is in een Volkswagen bedrijfsvoertuig.

Net zoals in de Volkswagen Crafter, beschikt de nieuwe Volkswagen Caddy over een sleepassistent, een Trailer Assist om makkelijker achterwaarts te manoeuvreren en een spoorwisselhulp met uitparkeerhulp.

Motoren

De Caddy komt op de markt in een diesel-, benzine- en aardgasversie. De nieuwe viercilindermotoren voldoen aan de Euro 6-uitstootnorm en zijn uitgerust met partikelfilters.

Bij de TDI-motoren met 55 kW (75 pk) en 90 kW (122 pk )wordt voor het eerst twindosing ingezet, zodat die tot de schoonste dieselmotoren ter wereld horen. Bij TSI met 84 kW (116 pk) is het een drukgevoede aardgasmotor.

Volkswagen Caddy prijs