Ieder gezin zijn monovolume

Uw gezinsleven in goede banen leiden, is een van de mooiste maar ook een van de meest veeleisende jobs. Om u het leven als ouder gemakkelijker te maken, heeft Volkswagen een reeks praktische, ruime en comfortabele wagens ontworpen.

Doordacht tot in de details

Weinige wagens zijn gezinsvriendelijker dan een monovolume. Met zijn grote, doorlopende binnenruimte biedt hij volop plaats aan u en uw passagiers. Dat kunnen er 4 zijn, maar ook 7 of 8, naargelang het model. In- en uitstappen gaat vlot dankzij de grote zijdeuren. En de genereuze bagageruimte is altijd gemakkelijk bereikbaar via een kofferklep of 5de deur.

Caddy

De innerlijke waarden tellen

Monovolumes zijn populair omdat ze niet alleen praktisch en comfortabel zijn, maar ook enorm veelzijdig. In het Engels heten ze niet voor niets Multipurpose Vehicle (MVP), of ook wel minivan. En dan is er het budget: de verhouding tussen comfort, ruimte en prijs is uiterst voordelig. Zonder in te boeten aan rijplezier.

 

Caddy

 

Ontdek dus de vele voordelen van de nieuwe Caddy en nieuwe Multivan, de Caravelle 6.1 en de ID.Buzz. Stuk voor stuk betrouwbare en flexibele voertuigen, ieder met z’n eigen karakter. Net zoals de gezinnen van vandaag.

Wat wordt uw Volkswagen Monovolume?

De ID.Buzz

Ontdek dit model

De Caddy en Caddy Maxi

Ontdek dit model

De Multivan

Ontdek dit model

De Caravelle 6.1

Ontdek dit model

Offerte op maat

Contacteer onze verkoopsdienst en ontvang een vrijblijvende offerte op maat.

new multivan

Onze Volkswagen Bedrijfsvoertuigen vestigingen

THOEN Ninove Volkswagen Bedrijfsvoertuigen

Brakelsesteenweg 255, 9406 Ninove (Outer)

THOEN Wieze Volkswagen Bedrijfsvoertuigen

Wolvenstraat 43, 9280 Wieze
Enkel onderhoud en services