Volkswagen

De volledig elektrische ID. Buzz en ID. Buzz Cargo

Dit is de eerste generatie van een nieuw type mobiliteit bij Volkswagen Commercial Vehicles. Een eerbetoon aan een icoon. Het allereerste ID.-voertuig van Volkswagen Commercial Vehicles dat volledig elektrisch wordt aangedreven. Of je hem nu gebruikt als gezinswagen of voor leveringen aan je klanten: ontdek alles over het nieuwe iconische design dat moderne verhoudingen perfect combineert met innovatieve technologie. Ervaar omvattende connectiviteit, digitale functies en een nieuw gedefinieerd ruimtegevoel. 

De nieuwe ID. Buzz en ID. Buzz Cargo verleggen de grenzen van de individuele en commerciële mobiliteit. Voor het eerst bouwde Volkswagen Commercial Vehicles een elektrisch busje van begin tot einde opnieuw op, beginnende van de eerste schets tot helemaal aan de laatste handgreep. Zowel op het vlak van ruimtegebruik en connectiviteit als voor de aandrijving zal het concept van de ID. Buzz de mobiliteit zoals we die kennen ingrijpend veranderen.

  • CO2-neutrale levering aan de klanten binnen Europa

  • Nieuwe, intelligente rijhulpsystemen

  • Compacte afmetingen, groot ruimtegevoel

ID.BUZZ - de eerste van een heel nieuwe generatie bij Volkswagen Commercial Vehicles!

Een nieuw gedefinieerd ruimtegevoel voor meer flexibiliteit

In de stad of op het platteland, met het gezin of voor een weekendje weg met vrienden: met de ID. Buzz wordt duurzame mobiliteit dagelijkse realiteit én comfortabel. Het interieurconcept werd helemaal opnieuw uitgedacht, waarbij de focus lag op digitale innovatie en flexibiliteit.

Foto 1 / 1

ID. Buzz Cargo: nieuw ontworpen laadruimte voor moderne commerciële mobiliteit

Wat verwacht jij van een hedendaagse commerciële alleskunner?

Een elektrische aandrijving, genoeg laadruimte en een behoorlijk rijbereik. En precies dat brengen wij met de ID. Buzz Cargo in het verkeer. Maar dankzij de moderne connectiviteit en digitale functies gaan we nog verder. Geef uw commerciële mobiliteit gerust een nieuwe invulling.

De ID. Buzz Cargo bezit ook nog eens al deze top eigenschappen:

  • Genoeg laadruimte voor twee europalletten

  • Tot 1.000 kg sleepvermogen

  • Compacte afmetingen, groot laadvolume

  • Steeds up-to-date dankzij Over-the-Air-updates via We Connect

Foto 1 / 1