Volkswagen

De Mulitvan eHybrid tot 100% fiscaal aftrekbaar

De nieuwe Multivan is een allrounder die zich gemakkelijk aanpast. Zowel het koetswerk als het interieur zijn volledig opnieuw bedacht - maar altijd met behoud van het Bulli-DNA. Multifunctioneel, geschikt voor dagelijks gebruik en uitgerust met tal van intelligente rijhulpsystemen. In de Life- en Style-versie zijn bovendien zeven zitplaatsen beschikbaar. Dankzij het lage voordeel alle aard en de 100% fiscale aftrekbaarheid is de nieuwe Multivan een goede keuze voor de wagenparken van de toekomst!  Profiteer nog t.e.m. 30 juni van dit voordeel. 

Vraag een offerte

Ontdek de fiscale aftrekbaarheid plug-in hybride 

Een superslim interieurconcept

De nieuwe Volkswagen Multivan T7 introduceert een superslim interieurconcept. Dankzij de volledig vlakke vloer, het innovatieve railsysteem en de bijzonder eenvoudig te verwijderen stoelen kun je de Multivan indelen zoals je wilt. Daarnaast maakt de elektromechanische parkeerrem de weg vrij voor een ruime doorgang tussen de voorstoelen naar de passagiersruimte. De nieuwe multifunctionele tafel schuif je over de rails naar je ideale plek. Of schuif ingeklapt tussen de voorstoelen. En voilà, je hebt een comfortabele middenconsole.

Multivan met dubbele cabine

Functionaliteit die u zal inspireren

Een van de grote troeven van de nieuwe Multivan is de neerklapbare achterbank, die 25 procent lichter is en in een paar eenvoudige stappen kan worden verwijderd. Zij maken het nu mogelijk bepaalde stoelindelingen nog sneller te realiseren. Of Vis-à-Vis met de multifunctionele tafel in het midden, met alle zitplaatsen in de rijrichting of met de buitenste zitplaatsen verwijderd voor het vervoer van e-bikes - een paar eenvoudige stappen zijn voldoende om het interieur naar uw smaak in te richten. Een ander hoogtepunt: voor het eerst kunnen de buitenste zitplaatsen in het passagierscompartiment worden verwarmd - zo zitten zelfs de kinderen er op koude winterdagen behaaglijk warmpjes bij.

multivan gemak

Modulaire zetels

De Multivan-uitrustingslijn is standaard uitgerust met vijf comfortabele individuele zetels. Voor Life en Style zijn er in totaal zeven zitplaatsen. Elke stoel in de passagiersruimte kan afzonderlijk worden neergeklapt, naar een bepaalde plek worden verschoven en gemakkelijk worden weggenomen omdat hij ongeveer 25% minder weegt. Daardoor ontstaan talrijke zitvariaties. Door de zetels van de derde zitrij naar voor te schuiven, kan je bijvoorbeeld extra plaats maken voor bagage.

Alles naar een hoger plan

Nieuw in de Multivan is het tweedelige glazen panoramadak. Het geweldige uitzicht en het vele licht zorgen ervoor dat het interieur nog ruimer voelt. Bijkomend voordeel: de maximale binnenhoogte in het midden van Multivan is hierdoor nog wat hoger. De LowE-coating van het gelaagde veiligheidsglas vermindert de warmtestraling met 78 procent. Premium comfort dat typisch is voor een Multivan.

eHybrid met plug-in hybride-aandrijving

Bijna geruisloos door de stad zoemen? Het kan met de nieuwe Multivan eHybrid met plug-in hybride-aandrijving. Helemaal klaar voor een nieuw tijdperk en het rijdt heerlijk. De Multivan eHybrid is zo ontworpen dat je afstanden tot 49 kilometer 100% elektrisch kan afleggen. Kortom: meer rijplezier, lager brandstofverbruik en lokaal CO2-vrij rijden.

Wil je meer weten over de Multivan eHybrid, heb je een gedetailleerde TCO-berekening voor je wagenpark nodig of wil je graag een testrit maken? Neem dan gerust contact op met ons Fleet & Business-team!

Contacteer het fleetteam

Vraag een testrit aan

De Multivan Modelvarianten

Heeft u liever klassiek of modern? Liever Life dan Style? Er zijn nauwelijks grenzen aan uw verlangen naar vrijheid als het gaat om de modelvarianten. De nieuwe Multivan is verkrijgbaar met meer aandrijvingsvarianten dan ooit tevoren – ook als plug-in hybride. Hiermee kan u in de e-mode een gemiddelde dagelijkse afstand tot 49 km zuiver elektrisch en lokaal CO2-vrij afleggen met een voldoende opgeladen batterij. Als u langer onderweg bent, schakelt een efficiënte verbrandingsmotor automatisch in.

Kies uw persoonlijke favoriet uit alle uitrustingslijnen en een beschikbaar speciaal model. Kort of lang – u beslist.

New Multivan

new multivan

Hoogtepunten Multivan New

Nu in alle uitrustingslijnen: 2 schuifdeuren

Eén links, één rechts: voor het eerst zijn alle modelvarianten standaard uitgerust met twee schuifdeuren. Daardoor is de nieuwe Multivan geschikter voor dagelijks gebruik en veelzijdiger dan ooit tevoren. U kan nu bijvoorbeeld uw kroost van beide kanten op de stoelen tillen en ze vastgespen.

Blijf trouw aan uw rijstrook

De rijstrookassistent kan de rijveiligheid op lange trajecten verhogen en het reiscomfort merkbaar verbeteren. Zodra de multifunctionele camera uw rijstrook detecteert, wordt het systeem automatisch geactiveerd. Als u dan te dicht bij witte of gele rijstrookmarkeringen komt, gaat de wagen tegensturen. Een akoestisch signaal en een melding op het multifunctionele display vragen u om de besturing weer over te nemen.

Multivan Life

Multivan life

Hoogtepunten Multivan Life

Veel ruimte voor veel stoelen

Wie reist graag alleen als het leuker is met vier, vijf of zeven? De nieuwe Multivan Life biedt u voldoende ruimte voor het hele gezin of voor een uitstapje met uw beste vrienden. De zeven comfortabele individuele stoelen8 kijken in de rijrichting. Tenslotte wil iedereen zien waar de reis heen leidt.

Zorgt voor licht wanneer u het nodig heeft

Nagenoeg goede zichtbaarheid. Dat beloven de Licht & zicht8 comfortfuncties, waarvan sommige worden aangestuurd door een licht- en regensensor. Daartoe behoren automatische dagrijlichten met hulprijlichten en het automatische meertraps ruitenwissersysteem, waarvan de interval continu wordt aangepast aan de hoeveelheid regen. Als u thuiskomt, verlicht de functie Coming home de weg naar de voordeur.

 

Multivan Style

Multivan Style

Hoogtepunten Multivan Style

Altijd met een aangename temperatuur

In de nieuwe Multivan Style zal u zich even comfortabel voelen op warme zomerdagen als op dagen met ijs en sneeuw. Want zijn volautomatische 3-zone Climatronic zorgt desgewenst al voor de reis begint voor een aangenaam klimaat. Open gewoon de We Connect App - en ventileer het interieur goed als u in de felle zon geparkeerd staat

Allemaal een kwestie van instelling

Vanaf de verhoogde bestuurdersstoel heeft u altijd een goed zicht op de verkeerssituatie – en alle relevante informatie recht voor uw ogen. Elegant geïntegreerd in het vrij zwevende instrumentenpaneel, biedt de hoge-resolutie Digital Cockpit Pro1 u een groot aantal instelmogelijkheden.Muziektitels met originele hoes, telefooncontacten met opgeslagen portretten, radiostations met logo: bijna alles is hier mogelijk. Zelfs kleuraanpassing via de sfeerverlichting.