Volkswagen Bedrijfsvoertuigen

Na zijn volledig nieuwe design in 2021 werd de Volkswagen Multivan een echte publieksfavoriet. De populaire bus is ontworpen om aan de behoeften van moderne gezinnen en bedrijven te voldoen. In zijn plug-inhybride uitvoering wordt hij een ‘zero emission vehicle’ en is hij tegelijkertijd perfect geschikt voor lange ritten. Het gamma wordt nu compleet gemaakt dankzij de uitvoering in dubbele cabine.

Alles wat je zoekt

De Multivan heeft een ultramodern rijhulp-, bedienings- en infotainmentsysteem waardoor het comfort en de veiligheid sterk verhoogd worden. Bovendien is hij verkrijgbaar in zeer luxueuze en complete afwerkingsniveaus met hoogwaardige materialen. Dit in combinatie met de fiscale voordelen maakt van de T7 dubbele cabine de perfecte partner.

 Plan een testrit 

Veel keuze, nog meer ruimte

Niet alleen de VW Multivan is voortaan verkrijgbaar als lichte vracht. Ook de Caddy Maxi, T6.1 Transporter en de Caravelle hebben een variant in dubbele cabine. Naast een grote, afgesloten laadruimte hebben de Multivan en T6.1 ook nog de mogelijkheid tot respectievelijk 5 en zelfs 6 volwaardige zitplaatsen.

 Vraag een offerte 

Maximumscore voor de Multivan

Niet alleen het design, de ruimte of hoge afwerkingsgraad maken van de Multivan een topmodel. In 2022 kreeg het busje maar liefst 5 sterren van de Europese keuringsorganisatie Euro NCAP (European New Car Assessment Programme). Zowel bij de crashveiligheid als de rijhulpsystemen wist hij de jury te overtuigen van een maximumscore. Lees het verslag via onderstaande knop.

De perfecte keuze

Met zijn moderne ontwerp, krachtige prestaties en slimme functies is de Multivan T7 de perfecte keuze voor bestuurders die op zoek zijn naar een ruime, praktische en stijlvolle oplossing. Bovendien is hij verkrijgbaar in meer aandrijvingsvarianten dan ooit tevoren – ook als plug-inhybride.

Thoen VW Multivan Saloncondities

 

Heb je graag meer informatie, wil je de T7 Multivan graag zelf ontdekken of wil je een offerte op maat? Kom langs in onze showroom of maak een afspraak via de knop hiernaast.