The clock is ticking

Als u tot en met 30 juni 2023 een plug-in hybride bestelt, blijft deze ook in de komende jaren tot 100% fiscaal aftrekbaar. Een niet te missen voordeel, bovenop het verlaagde verbruik en de lagere uitstoot van dit type wagens. Koopt u vanaf 01 juli 2023 een plug-in hybride, dan bedraagt de aftrekbaarheid in 2023 & 2024 effectief nog 100%, maar daalt de fiscale aftrekbaarheid naar: 75% in 2025, 50% in 2026, 25% in 2027 en 0% in 2028

 Vraag een offerte aan 
Alle hybride & elektrische wagens

Ons aanbod plug-in hybride wagens

ONMIDDELLIJK BESCHIKBAAR

      Logo Seat          

AUDI

Audi staat bekend om zijn combinatie van krachtige prestaties, luxe interieurs, geavanceerde technologieën en sportieve modellen. Het merk biedt auto's met hoogwaardige afwerking, innovatief design en comfortabele rijervaringen. Audi is ook bekend om het Quattro vierwielaandrijvingssysteem, dat zorgt voor betere grip en stabiliteit.

Audi plug-in hybride en elektrisch

audi_plug_in.jpg

VOLKSWAGEN

Volkswagen: Iedereen kent het merk en in elke straat of weg zie je ze rijden. Het merk staat bekend om het leveren van goede kwaliteit, comfort en betrouwbare, hoogwaardig afgewerkte en toch betaalbare auto’s. Zoals het merk eigenlijk zegt, auto’s voor iedereen. Veel modellen zijn erg populair en gedurende lange perioden (soms wel 40 jaar). De Kever en de Golf behoren zelfs bij de meest verkochte auto’s aller tijden! 

Volkswagen plug-in hybride en elektrisch

vw plug in hybride.jpg

CUPRA

Het merk CUPRA richt zich op het produceren van sportieve en prestatiegerichte voertuigen. Ze bieden een mix van sportiviteit en luxe, met krachtige motoren, geavanceerde technologie en hoogwaardige materialen. CUPRA-auto's worden gekenmerkt door hun dynamische ontwerpelementen, zoals scherpe lijnen, agressieve bumpers en sportieve accenten.

CUPRA plug-in hybride en elektrisch

cupra_plug_in_hybride.jpg

SKODA

Skoda staat bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en betrouwbaarheid. Het Tsjechische automerk heeft zich gevestigd als een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare, maar toch hoogwaardige auto. Skoda-auto's bieden ruime interieurs en royale bagageruimtes, waardoor ze praktisch zijn voor dagelijks gebruik en ideaal voor gezinnen.

Skoda plug-in hybride en elektrisch

skoda octavia iv