Van kleine bus tot shuttle

Wanneer men over professioneel personenvervoer spreekt, duurt het niet lang of zijn naam valt: de Volkswagen Caravelle 6.1. De afgelopen 30 jaar is dit model immers bijna synoniem geworden voor de perfecte shuttle. Zijn kerncompetenties? Comfort en flexibiliteit. Zijn bijzondere vaardigheden? Slimme digitale diensten en een modern infotainmentsysteem. En buiten de kantooruren? Dan wordt het directievoertuig gewoon een kleine bus voor het hele gezin.

Ontdek al onze monovolumes  

Indrukwekkend flexibel

Ruimte voor veel gasten – en hun wensen

Vier reiskoffers voor een weekendje weg? Een lastminutealternatief voor het volgeboekte hotel vlak bij de tentoonstellingssite? Hoe verrassend uw wensen ook zijn: de Volkswagen Caravelle 6.1 laat zich erdoor niet uit zijn lood slaan. Alle drie de uitrustingslijnen zijn met twee wielbasissen en meerdere zitpacks beschikbaar. Het modulaire systeem waarmee de stoelen worden vastgezet, met een flexibele zitbank voor 3 inzittenden biedt op elk moment de mogelijkheid om nog meer kofferruimte ter beschikking te stellen. En de rugleuningen kunnen naar voren worden geklapt, zodat ze een vlakke vloer vormen.

VW Caravelle

Ontspannen rijden

Ontspannen bestuurder, ontspannen gasten

Elke dag opnieuw zorgt u ervoor dat uw inzittenden vlot van A naar B worden gevoerd. Daarvoor kunt u blindelings op de Volkswagen Caravelle 6.1 rekenen. Zijn ergonomische bestuurdersplaats, de elektromechanische stuurbekrachtiging en het vernieuwde dashboard zorgen ervoor dat u in optimale omstandigheden kunt rijden. En dankzij het uitstekende zicht rondom kunt u ook in het hectische stadsverkeer of bij grote evenementen het verkeer goed in de gaten houden.

VW Caravelle

Hoog comfortniveau voor de passagiers

Wellness eenvoudiger gemaakt

Een plaats om uit te blazen – na een lange reis, een stresserende werkdag of tussen twee belangrijke vergaderingen door. Met de Volkswagen Caravelle 6.1 biedt u uw passagiers een plaats op vier wielen waar ze zich even kunnen terugtrekken. En dat in comfortabele omstandigheden: gemakkelijke stoelen met vormvaste kussens, uitstekende geluidsisolatie, ledleeslampen, een ontspannen ruimtegevoel met veel vrijheid voor hoofd en benen en veel andere aangename details zorgen ervoor dat uw passagiers al bij het instappen een goed gevoel krijgen.

VW Caravelle

Ultramoderne rijhulpsystemen

Van praktisch tot nuttig

Het hectische verkeer en de nieuwe route in het oog houden – en daarnaast ook nog eens luisteren naar de passagiers. Chauffeurs hebben tijdens het rijden vaak de handen vol. Daarom zorgen in de Caravelle 6.1 de modernste rijhulpsystemen ervoor dat dit op een ontspannen manier gebeurt. De spoorassistent, de parkeerhulp, de uitparkeerhulp, de aanhangwagenmanoeuvreerhulp en nog veel andere hulpmiddelen helpen u dan ook bij elke rit. Moet u veel manoeuvreren? Onze achteruitrijcamera wordt voor de eerste keer met de deuren achteraan gecombineerd.

VW Caravelle

Offerte op maat

Contacteer onze verkoopsdienst en ontvang een vrijblijvende offerte op maat.

VW Caravelle