Kom dan langs voor jouw SEAT Vakantiecheck

All-in Vakantiecheck voor maar € 59! 

We controleren jouw SEAT op meer dan 30 essentiële punten, Airco Cleaning inbegrepen!

En omdat we dit jaar 40 jaar SEAT in België vieren, geven we € 40* korting. Zo betaal je slechts € 59 in plaats van € 99! 

Deze promotie is geldig van 01/05 tot 30/09/2024.

*Pack Vakantiecheck: € 99 (incl. btw)

Maak je afspraak

Seat 40 jaar

Wat kijken we allemaal na?

Wij controleren je wagen grondig op meer dan 30 essentiële punten.

Denk onder meer aan: Airco Cleaning, remmen, banden, verlichting, foutmeldingen, vloeistofpeil, ...

Banden ... check!

Een lange rit voor de boeg? Dan is het belangrijk dat je banden in optimale staat zijn. Als onderdeel van de Vakantiecheck, controleren we daarom je bandenspanning, de balancering en profieldiepte. Een goeie wegligging en betrouwbare rijprestaties? Check!

Airco ... check!

Sommige verrassingen zijn leuk, andere zijn minder leuk ... zoals een kapotte airco tijdens een reis naar een warme bestemming. Daarom zorgen wij ervoor dat jouw airco grondig wordt nagekeken tijdens onze check-up.

seat-leon

Vloeistoffen ... Check!

Waarom wachten tot de indicatoren op je dashboard melden dat er een tekort aan vloeistof is? Vermijd onnodige stress tijdens je vakantie. Wij controleren op voorhand of er nog voldoende vloeistoffen zijn.

Remmen ... Check!

Niks zo cruciaal als goed werkende remmen. En niks zo belangrijk als een controle uitgevoerd door een erkend servicecentrum, als onderdeel van elk regulier onderhoud. Bij ons ben je in goede handen.

Maak je afspraak

Het Pack Vakantiecheck omvat:

  • Nazicht van uw wagen op meer dan 30 punten 
  • Airco Cleaning

Als onderdeel van het 40-jarige jubileum van SEAT Import in België, ontvangen SEAT-klanten een korting van € 40 (incl. btw) op het Pack Vakantiecheck. Hierdoor komt de prijs voor de Vakantiecheck voor klanten op € 59 (incl. btw).

Deze promotie van € 40 (incl. btw) is geldig van 01/05 tot 30/09/2024.

Ga uit je dak met de SEAT dakkoffers!

Droom grootser op vakantie dankzij de dakkoffer van 460 liter, want je kan nu genieten van een uitzonderlijke korting. Benieuwd naar onze meest populaire accessoires?

Meest populaire accessoires