Audi

Audi Q4 e-tron

Een SUV allrounder van 4,59 meter lang, 1,90 meter breed en 1,61 meter hoog die ook geschikt is voor de stad: de Audi Q4 e-tron. Het elektrische element is aan het koetswerk meteen op te merken: een gesloten oppervlaktestructuur met een breed, bijna rechtopstaand achthoekig frame in plaats van een traditioneel radiatorrooster.

  • 12,3 duim groot aanraakscherm (infotainment- en voertuigfuncties)
  • 22-duimsvelgen
  • achterste elektromotor met 150 kW en koppel van 310 Nm
  • voorstel motor met 75 kW en 150 Nm
  • Rijbereik van meer dan 450 km

Maak een afspraak

Audi Q4 e-tron prijs

Audi Q4 Sportback e-tron

Bijna tweelingen, maar wat de vorm betreft hebben ze eigen typische eigenschappen: de Audi Q4 Sportback e-tron concept is het tweede model dat dit jaar in productie gaat als SUV-coupé.

De Sportback is met een lengte van 4,60 meter en een hoogte van 1,60 meter 1 centimeter langer en lager. In de breedte is het model identiek qua breedte (1,90 meter) en wielbasis (2,77 meter). 

Audi Q4 e-tron sportback

De batterij heeft een opslagcapaciteit van 82 kWh en neemt de ruimte onder de vloerplaat tussen de twee assen in beslag.  Achteraan is een brede lichtstrip met twee lichtblokken te vinden, typisch voor de e-tron Sportback familie. 

Verder nog: 22-duimse velgen, welvend vormgegeven wielkasten, een middenconsole met 12,3-duim aanraakscherm, een achterste elektromotor van 150 kW met een koppel van 310 Nm en een voorste motor die tot 75 kW en 150 Nm ontwikkelt. 

Audi Q4 e-tron sportback head up display

Sportieve mobiliteit

Zoals de andere Audi-modellen is de Gran Turismo ook volledig geconnecteerd. Het instrumentenbord is gericht op de bestuurder en zorgt voor een open gevoel van ruimte. Een sportief model vraagt uiteraard om de nodige ledervrije interieurs: de bekleding is gemaakt met een hoog percentage aan gerecycleerd materiaal.

De sportieve cockpit is voorzien van een virtueel 12,3 duims en MMI 10,1 duims aanraakscherm. In de Audi Q4 e-tron ben je nooit nog de weg kwijt: MMI navigatie met Wi-Fi hotspot en intelligente navigatie met e-tron specifieke functies. Opladen kan je zelf plannen dankzij de e-tron routeplanner die je langst de snelste route met de kortst mogelijke oplaadstops stuurt. 

Audi Q4 e-tron interieur
Audi Q4 e-tron reserveren
Audi Q4 e-tron concept kopen
Audi Q4 Sportback e-tron prijs
Audi Q4 Sportback e-tron concept reserveren
Audi Q4 Sportback e-tron prijs
Foto 1 / 1