Audi

Het vooruitstrevende exterieurdesign

Het radiatorrooster van de Audi Q8 benadrukt in combinatie met de naar voren getrokken spoiler en de brede luchtinlaten het onwankelbare zelfvertrouwen van de auto. De elegant aflopende daklijn leidt tot licht hellende D-stijlen en rust op de quattro-blisters boven de wielkasten waaronder wielen tot 23 duim kunnen worden gemonteerd. De doorlopende lichtstrip achteraan is voorzien van een zwarte achtergrond

Q8

Flexibel en veelzijdig: het ruimteconcept

De achterbank waarop drie personen comfortabel kunnen plaatsnemen kan voor- of achteruit worden geschoven afhankelijk van de bagage of het aantal passagiers dat u meeneemt. Met de rugleuning neergeklapt neemt het koffervolume toe tot een genereuze 1.755 liter en dankzij de elektrisch bediende kofferklep is de koffer in- en uitladen een fluitje van een cent.

Q8

Sportieve rijervaring

Het puur mechanische middendifferentieel verdeelt de krachten standaard in de verhouding 40:60 tussen de voor- en achtertrein. Indien nodig stuurt het de meerderheid naar de as met de betere tractie. Naast de standaard progressieve besturing, waarvan de transmissie directer wordt naarmate de stuurhoek toeneemt, biedt Audi ook vierwielbesturing als optie aan. En dankzij de nieuwe mild-hybridtechnologie (MHEV) is die ook buitengewoon efficiënt.

Q8

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 11,2–8,0 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 255–209 g/km (NEDC: 204–182 g/km)
Contacteer uw Audi verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.


Het sportieve uiterlijk van de Audi Q8, met zijn nieuwe, achthoekige Singleframerooster, wijst duidelijk de weg naar de toekomst. En ook binnenin is de Audi Q8 helemaal klaar voor de digitale toekomst, dankzij de optionele MMI navigatie plus, de optionele Audi virtual cockpit en tal van andere communicatie- en entertainmentsystemen zoals de Audi Music-interface en de Audi phone box². Bovendien staan de ophanging en motor in voor de nodige beweeglijkheid en aanzienlijke zelfvertrouwen.