Volkswagen Bedrijfsvoertuigen

Dit is de Crafter

Bestuurderscabine

Comfortabele en ergonomische werkplek

Ben je het grootste deel van je werkdag onderweg? Dan is je Volkswagen Crafter niet alleen een vervoermiddel. Het is de plek waar je je documenten sorteert, afspraken maakt, je mobiele telefoon laadt of je lunch eet. Met tal van opbergvakken en aansluitingen, de optionele geveerde ergoComfort stoel en een verwarmbaar multifunctioneel lederen stuurwiel is de Crafter bestelwagen perfect voorbereid op dit alles.

VW Crafter

Beste laadvermogen

Eenvoudiger inladen

Zware pakketten in uw utilitair voertuig tillen. Grote palletten in de laadruimte stapelen. Onhandig materiaal door de kofferdeur manoeuvreren. In- en uitladen is zwaar werk. De Volkswagen Crafter Bestelwagen maakt het u gemakkelijker.

  • 1.311 millimeter brede deuropening aan de schuifdeur

  • 2.196 millimeter hoge laadruimte 

  • 100 millimeter lage laaddrempel

  • optionele treeplanken

VW Crafter

Breed aanbod aandrijflijnen

Drie aandrijflijnen. Twee versnellingsbakken.

De Crafter is de enige auto in zijn klasse met zes motor-versnellingsbakcombinaties. Voorwiel-, achterwiel- of vierwielaandrijving 4MOTION kunnen naar keuze met een 8-traps automatische versnellingsbak of handgeschakelde transmissie worden gecombineerd.

VW Crafter

Geschikt voor de stad

Meer ontspannen onderweg

Op onoverzichtelijke bouwwerven en smalle bospaden, in krappe woonstraten of bij windstoten op de snelweg: in de Volkswagen Crafter ondersteunen talrijke innovatieve rijhulp- en veiligheidssystemen u wanneer de situatie netelig wordt. Zo komt u goed en vooral ontspannen op uw bestemming aan.

VW Crafter