De Audi collectie voor hem:
Een weerspiegeling van zijn levensstijl

De sleutel tot het ideale vaderdagcadeau?

Krachtig, elegant, prestatiegericht: papa's en Audi modellen hebben heel wat gemeenschappelijk. Geen wonder dat de Audi lifestyleproducten perfect bij hen passen. Speciaal voor Vaderdag selecteerden we enkele favorieten uit de Business, Casual en Sport collecties ... alsook dé ultieme Audi rijervaring. Ideale geschenken voor papa's met een hart voor het merk met de vier ringen.

De elegante Audi kledinglijn voor hem

Een sportieve stijl, een knappe snit, innovatieve materialen. De Audi kledinglijn voor heren ademt karakter en zelfvertrouwen. Kies bijvoorbeeld voor een waterdichte parka, een lederen jas met vintage look of een stijlvolle trui of polo. Ideaal te combineren met een kwalitatieve Audi zonnebril: onmisbaar wanneer u onderweg bent.

De Audi kledij en zonnebrillen

man met zonnebril + Q8

Stijlvol op stap met Audi bagage

Naar de sportclub, op zakenreis, af en toe een citytrip ... bij een actieve levensstijl horen stijlvolle accessoires om bezittingen makkelijk en perfect beschermd te transporteren. Bijvoorbeeld een ultralichte reistas, een lederen portefeuille of een veelzijdige rugzak.

Ontdek de Audi handbagage

audi_handbagage.jpg

Audi Horloges: Tijdloze klasse

Niet alleen zorgen ze ervoor dat u geen enkele afspraak mist, ze vormen ook een statement dat uw look helemaal compleet maakt: de Audi horloges. Van minimalistisch, over klassiek tot sportief.

Ontdek de Audi horloges

audi horloge

Droomrit met de Audi RS e‑tron GT

Papa verwennen met een adembenemende rijervaring aan boord van de ultieme Audi sportwagen, waarbij hij zal genieten van culinaire hoogstandjes en topaccomodatie onderweg? Dat is de Audi RS e‑tron GT Tyrol Alpentour, die plaatsvindt van 25 tot 28 juni 2023.

Ontdek deze rijervaring

audi_rs_e-tron_gt.jpg