Wederom een geslaagde editie

Naar jaarlijkse gewoonte organiseerde Groep Thoen eind september een evenement voor zijn fleet klanten. Het weer kon de sfeer niet breken want we mogen weer spreken van een zéér geslaagde editie! Een heerlijke lunch, interessante onderwerpen van de verschillende sprekers en als afsluiter een uitstekend dessertbuffet. Wat meer moet een mens nog hebben. Misschien een Vlaamse primeur? Check!

Controverse Aalst

Deze editie konden we onze klanten weer ontvangen op een prachtige locatie, namelijk restaurant Controverse op het golfterrein De Kluizen in Aalst. Bij aankomst verwelkomden we iedereen met een lekkere aperitief. Eens iedereen was toegekomen mochten we de benen onder tafel steken voor een culinaire verwennerij uit de zee.

Bovendien mocht Groep Thoen uitpakken met een Vlaamse primeur! Voor het eerst in Vlaanderen mochten wij onze klanten in real life kennis laten maken met de Volkswagen ID.7!

Fleet event 2023 apero

Interessante keynotes

Nadat iedereen voldaan was werd vriendelijk verzocht zich naar de conferentiezaal boven te begeven. Daar beten Vicky De Bollen en haar collega de spits af over hun herziening van het mobiliteitsbeleid bij Sweco Belgium. Niet alleen een transitie naar elektrische voertuigen, maar een complete herziening van hun mobiliteitsaanbod. 

Onze eigenste Head Of Fleet, Mark Paelinck, volgde daarna met een kort woordje over o.a. de verschillende nieuwe modellen die er nog zitten aan te komen. Meteen daarna gaf ook onze Tom Keppens, verantwoordelijke voor Thoen Wondercar, een korte uitleg over de hoogtechnologische herstellingen bij Thoen Wondercar Carrosserie.

Fleet Event 2023 Vicky De Bollen

Wesley Sonck als afsluiter

Daarna was het aan Robrecht Van den Broeck, die op zijn beurt kwam spreken over Mobility en services by D'ieteren. Van de behoeftenanalyse tot de aansluiting op een ecosysteem van producten en diensten: D'Ieteren staat je bij bij het herwerken van jouw mobiliteitsplan.

Tenslotte was het aan gewezen profvoetballer Wesley Sonck om zijn visie te delen over werken in Team. Het was een interactieve keynote over het goed functioneren van een team en de moeilijkheden die je als coach kan ondervinden bij het managen van een voetbalteam. Opvallend was dat vele punten ook toepasselijk waren op een team binnen een bedrijf, waardoor er veel belangstelling was en er na de keynote vele interessante vragen en opmerkingen werden gesteld aan Wesley.

Fleet Event 2023 Wesley Sonck

VLAAMSE PREMIÈRE
Volkswagen ID.7

Fleet Event 2023 ID.7

Tenslotte hadden we op het event een heuse Vlaamse première van de Volkswagen ID.7. Aanwezigen konden tijdens het event Volkswagen's nieuwste elektrische wagen van dichtbij inspecteren. Onze medewerkers gaven graag een woordje uitleg bij deze 100% elektrische berline.

Kon je er niet bij zijn op het evenement en wens je graag info over deze prachtige wagen? Ons fleet team helpt je graag verder!

Contacteer fleet