CUPRA Mobiliteitsservice: Hulp bij autopech in heel Europa

Pech met je CUPRA is nooit leuk. Daarom zorgt de CUPRA Mobiliteitsservice er graag voor dat je snel weer door kan. Waar en wanneer dan ook, in Nederland en in heel Europa¹. Onder pech verstaan we: een rood waarschuwingslampje in je dashboard, of als je door een defect niet meer zelfstandig naar de dichtstbijzijnde CUPRA Service Partner kunt rijden.

Bij pech in België

Bel de CUPRA Mobiliteitsservice:             

+32 2 536 51 11 

Bij pech in het buitenland

Bel de CUPRA Mobiliteitsservice:

+31 88-0330105 

Voor Private Lease

En klanten van Volkswagen Financial Services. Bel de Berijdersdesk:

033 4549555 

Cupra outdoor sun

Wat te doen bij pech:

1. Zorg dat je veilig staat en de benodigde veiligheidsmaatregelen neemt. Zet bijvoorbeeld een gevarendriehoek neer en doe een veiligheidshesje aan.
2. Bel CUPRA Mobiliteitsservice (Pechhulp) op 088-0330105
3. Houd je CUPRA Serviceboekje met de onderhoudsgegevens bij de hand.
4. De medewerker stelt je enkele vragen over de kilometerstand, naam en plaats van je Service Partner, onderhoud en de meldcode. Dit zijn de laatste 4 cijfers van het chassisnummer en vind je in het CUPRA Serviceboekje.
5. Zorg dat je weet waar je staat, zodat je het wegnummer en eventueel het hectometerpaaltje kan doorgeven. Het is ook belangrijk dat je weet tussen welke plaatsen je staat.
6. Zodra de benodigde gegevens compleet zijn, zal de alarmcentrale van de CUPRA Mobiliteitsservice (Pechhulp) de hulpverlening opstarten. Bij problemen kan je altijd weer bellen naar de alarmcentrale.

Gratis CUPRA Pechhulp

Elke nieuwe CUPRA heeft bij aflevering standaard recht op CUPRA Pechhulp. Je behoudt het recht als je daarna onderhoud volgens voorschrift en de geadviseerde reparaties laat uitvoeren door een officiële CUPRA Service Partner. De mobiliteitsservice geldt dan totdat de volgende inspectie- of onderhoudsbeurt moet worden uitgevoerd. De onderhoudsinterval staat in het (digitaal) Serviceplan van je auto. Zo ben je altijd zeker van hulp bij pech. Is er onderhoud uitgevoerd door een niet-CUPRA erkend bedrijf? Dan heb je opnieuw recht op CUPRA Pechhulp na het uitvoeren van de voorgeschreven onderhoudsbeurt bij een erkende CUPRA Service Partner.

De voordelen van CUPRA pechhulp (Mobiliteitsservice):

 

  • Hulp bij pech op elk moment van de dag, in Nederland en in Europa¹
  • Een lekke band wordt, indien mogelijk, ter plekke gerepareerd. Anders wordt je CUPRA vervoerd naar een CUPRA Service Partner
  • Een lege accu wordt, indien mogelijk, ter plekke verholpen. Anders wordt je CUPRA vervoerd naar een CUPRA Service Partner
  • Bij een lege hoogvoltaccu van de CUPRA Born wordt je gratis afgesleept naar de dichtstbijzijnde laadpunt