Altijd aan je zijde

Onze bijstandsdiensten zijn 24/24 beschikbaar en dit 365 dagen per jaar om je eender waar ook in Europa (behalve in Malta en Cyprus), alsook in de aangrenzende landen, te helpen. Van Andorra tot Finland over Griekenland en het Vaticaan.

Goed om te weten

Doe geen enkele uitgave op eigen initiatief. Ons bijstandscentrum zorgt voor alles. Wanneer je hen contacteert, houd dan volgende informatie bij de hand: chassisnummer, datum van inverkeerstelling, actuele kilometerstand en plaats van immobilisatie.

Heb je bijstand nodig? Bel ons 24/24 en7/7.

  • Voor bijstand in België: 0800 73284 

  • Voor bijstand in het buitenland:               +32 2 756 86 87

 

Steeds de beste oplossing

  • Herstelling

Herstelling ter plaatse of slepen naar de SEAT Service® partner van jouw keuze in België (indien herstelling ter plaatse onmogelijk is). Wegslepen van het voertuig bij een ongeval.

  • Lekke band

Bijstand in geval van een lekke band, ook wanneer je niet over een reservewiel beschikt.

  • Probleem met de sleutel

Bijstand in geval van glasbreuk, van verlies of diefstal van de contactsleutel of indien die vergeten werd in de wagen.

  • Slot

Bijstand in geval van een beschadigd deurslot of als een verkeerde sleutel werd gebruikt in het deurslot.

De herstelling duurt langer dan 2 uur? Onze oplossingen bij pech.

Vervangwagen

Vervangwagen zolang de herstelling van uw SEAT duurt, voor een maximum van drie werkdagen (maximum 5 werkdagen indien je rijdt met een SEAT Ateca, Alhambra, Exeo of Tarraco).

Repatriëring

Voor alle inzittenden van de wagen: repatriëring of voortzetting van de reis (trein in de 1e klasse of vliegtuig in economy), of verblijf in een viersterrenhotel voor maximaal drie nachten indien het probleem zich op meer dan 50 km van je domicilie voordoet.

Slepen

Slepen naar de SEAT Service® partner van jouw keuze in België, bij tanken met de verkeerde brandstof of wanneer je zonder brandstof valt.

SEAT Service® Mobility

Geniet vanaf de aankoop van je nieuwe SEAT van de voordelen van SEAT Service® Mobility en van haar brede waaier diensten, zonder bijkomende kost. Elk onderhoud dat werd uitgevoerd door je servicepartner verlengt automatisch SEAT Service® Mobility tot aan het volgende onderhoud.

Voor je volledig comfort bieden we je de volgende bijkomende diensten aan: de verplaatsing van één persoon om je wagen na herstelling op te halen, het bewaren van je SEAT na een herstelling voor een maximum van drie werkdagen en gebruik van een taxidienst tot een bedrag van € 100,- bijvoorbeeld voor een transfer tot aan het hotel.

Raadpleeg de brochure