SEAT

Meet Ibiza. Sleur en saai? No way.

Zien en gezien worden, daar draait het om in de Ibiza. Haal alle energie uit je dag met de stoere hatchback. De eerste indruk is het belangrijkst. Met zijn scherpe lijnen en elegante rondingen trekt de Ibiza de aandacht. Van voor tot achter sportief, stoer en gestroomlijnd. Én uitgerust met slimme veiligheidstechnologie, waar je niks van merkt totdat je het nodig hebt. Wie wordt er niet opgewonden van de nieuwe SEAT Ibiza look? Juist ja, niemand. SEAT brengt met de facelift van het iconische model een revolutie in het interieurdesign: nieuw ontworpen en verlichte lichtroosters, een groter infotainmentsysteem mét zwevend scherm, meer connectiviteit dankzij SEAT Connect, maar ook: 

 • draadloze toegang tot CarPlay en Android Auto
 • spraakherkenning 'Hola Hola'
 • Travel Assist
 • Side Assist
SEAT Ibiza 2021

Jouw Ibiza is jouw avontuur met vrienden

Op avontuur gaan met de energie van de nieuwe Ibiza, dat is een feestje. Blaas je vrienden omver met de vernieuwde ventilatieroosters met omlijsting in verschillende kleuren. Jouw favoriete beat aan via Apple Carplay. Het is 24/7 party time in jouw Ibiza.

Onder de motorkap zal de SEAT Ibiza beschikbaar zijn in zes verschillende aandrijvingen met een vermogen tussen 80 pk en 110 pk, op benzine en gecomprimeerd aardgas, keuze tussen een hangeschakelde versnellingsbak of een DSG-exemplaar met dubbele koppeling. De Ibiza heeft een bagageruimte van 355 liter.

SEAT Ibiza prijs

Meet Arona. Dynamisch, robuust en klaar voor fun

De compacte SUV staat met z’n uitgesproken design klaar om je omver te blazen. Ben je klaar voor nieuwe wegen en krachtige kilometers? De SUV met hoge instap valt op dankzij zijn looks. De grille en bumper geven een brutale boost, de dynamische dakspoiler verraadt de sportieve afkomst.

De populaire SEAT Arona kwam in 2017 op de markt en kon al meer dan 350.000 bestuurders overtuigen. Ben jij de volgende? Een geüpdatet koetswerk met nieuwe afwerking Xperience: de nieuwe Arona heeft een grotere offroadesthetiek en voelt veiliger aan. Net zoals de Ibiza, kreeg ook het interieur van de SUV een grondige upgrade: meer functionaliteiten, nieuwe niveaus van connectiviteit en moderne rijhulpsystemen. 

SEAT Arona 2021

Stoerder. Extra comfortabel.

De Arona is stoer van buiten en extra comfortabel van binnen. Elke kilometer relaxed en veilig achter het stuur dankzij een hoge zit en intelligente technologieën zoals verkeersbordherkenning, Side Assist en Travel Assist. Andere nieuwe snufjes: 

 • Verlichtingstechnoligie.
 • Infotainmentweergavesystemen.
 • Nieuwe rijhulpsystemen.
 • Beschikbaar in 5 aandrijvingen (benzine en gecomprimeerd aardgas) & handgeschakeld of DSG-versnellingsbak met dubbele koppeling.

De Arona komt in 95 en 110pk, handgeschakeld en met een kofferbak van minimum 400 liter. (tot 1280 liter)

SEAT Arona facelift

Time to choose! In welke SEAT stap jij?

Stap in de SEAT Ibiza vanaf € 17.960*

 1. Klopt jouw autohart sneller door elegante rondingen en scherpe lijnen?

 2. Krijg je energie door unieke design features zoals LED-interieurverlichting?

 3. Rijd je vooral in de stad, en maak je af toe een avontuurlijke reis?

Stap dan in de SEAT Ibiza en haal alle energie uit je dag.

Stap in de SEAT Arona vanaf € 20.610*

 1. Ga je het liefst op avontuur met een comfortabele hoge zit?

 2. Zoek je een compacte SUV met voldoende laadruimte?

 3. Tellen innovatieve technologieën in een auto dubbel mee voor jou?

Stap dan in de SEAT Arona en ga comfortabel op avontuur.

*Alle vermelde informatie en afbeeldingen op deze pagina zijn louter van indicatieve aard. Wij besteden de grootste zorg aan de realisatie, de correctheid en de regelmatige actualisering ervan. Desondanks kunnen zich in de informatie en de afbeeldingen vermeld op deze pagina fouten voordoen, onder meer als gevolg van de wijziging of vervanging van modellen, varianten, motorversies, opties en/of accessoires. De op deze pagina vermelde adviesprijzen incl. btw kunnen geenszins dienen ter vervanging van de officiële adviesprijzen incl. btw die vermeld staan in de meest actuele prijslijsten van de desbetreffende merken. De kosten verbonden aan de inschrijving van een voertuig zijn niet in de vermelde prijzen inbegrepen. Het voorgaande houdt onvermijdelijk in dat de op deze pagina vermelde informatie geen contractueel document kan vormen, noch aanleiding kan geven tot juridische procedures