SEAT
Seat Leon outdoor

Geboren in de zon

De nieuwe SEAT Leon is gebouwd in Barcelona en beschikt over een fris & nieuw design, een comfortabel interieur en een totale connectiviteit.

Liever een lagere uitstoot? Dan is de SEAT Leon e-Hybrid meer iets voor jou.

Nood aan meer ruimte? Dankzij de SEAT Leon Sportstourer kan dat! Zoals je zelf kan lezen: sportiever, geconnecteerd, maar ook meer motorkeuzes.

Want de eerste indruk is de belangrijkste

Met krachtige Full-LED koplampen en achterlichten, samen met voertuigbrede verlichting, biedt de nieuwe SEAT Leon een perfecte combinatie van moderne efficiëntie en eigentijds design. Modern efficiency meets contemporary design.

Seat Leon front
Seat Leon interieur

Het zit vanbinnen

De nieuwe SEAT Leon verwelkomt je met een rondom doorlopende sfeerverlichting met ledtechnologie. De kleur kies je op basis van je humeur. De ledlichten zijn daarnaast verbonden met geavanceerde sensoren aan de buitenkant om waarschuwingen te kunnen geven en aanrijdingen vermeden worden. 

  • Blind Spot Detection: detecteert naderende voertuigen buiten je blikveld
  • Front Assist: scant m.b.v. een radar de weg
  • Emegency Assist: grijpt in bij gebrek aan activiteit achter het stuur
  • Exit Assist: detecteert naderende obstakels (verkeer, fietsen,...)

Altijd verbonden

De nieuwe SEAT Leon houdt de vinger aan de pols dankzij de nieuwe Digital Cockpit. Die bestaat uit een split screen waarop navigatiekaarten met info voor onderweg weergegeven kunnen worden. Daarnaast vind je het hogeresolutiescherm met een personaliseerbaar aanraakscherm en spraakbesturing.

Waar wil je naartoe? Vertel het aan je Leon en hij brengt je!

Seat Leon interior leather