Extra aantrekkelijke voordelen

Laat Groep Thoen vanaf 15 september tot en met 16 oktober een offerte opmaken voor jouw favoriete plug-in hybride of 100% elektrisch model en geniet bij je bestelling van een extra aantrekkelijk voordeel : een gratis intelligent geconnecteerd laadstation van EDI en de certificatie van de elektrische installatie (door een erkende onafhankelijke instantie)*, een Audi Electric Kick Scooter** of een voucher van Lucien.

En dit bovenop de Audi Electric Bonus (tot €1.500). Hierdoor kan het extra klantenvoordeel tijdens de Audi Electric Days op verschillende modellen oplopen tot maar liefst € 3.700,00 incl. BTW.

Welke alternatieve brandstof past bij jou?

U stelt zich waarschijnlijk een heleboel vragen... Wat is het verschil tussen elektrisch, plug-in hybride en CNG? Hoe groot is de autonomie? Waar bijtanken? Aan welke prijs? Wat is de huidige wetgeving? Uw rijgewoontes spelen natuurlijk een rol in het maken van een keuze voor een alternatieve brandstof: hoeveel kilometers rijdt u elk jaar? Hoeveel tijd brengt u door in uw wagen? Rijdt u defensief of eerder sportief? M.a.w. bent u klaar om met een 100% elektrische wagen te rijden? Of twijfelt u er nog aan of die wel geschikt is voor uw verplaatsingen?

Audi heeft talloze alternatieven, van hybride plug-in technologie tot CNG. Natuurlijk zijn er ook nog de allernieuwste benzine- en dieselmotoren. Welke brandstof sluit het best aan op uw behoeften? Tijdens de Audi Electric Days krijgt u een antwoord op al die vragen. Bij de alternatieven die Audi voorstelt, vindt u er beslist een op uw maat. Maak de juiste keuze met Audi!

Audi Q4

Audi e-tron: 100 % elektrisch rijden zonder compromissen

De lancering van de Audi e-tron in november 2018 luidde de elektrische revolutie bij Audi in. Met een lange autonomie, een buitengewoon vermogen en spitstechnologie, kreeg de mobiliteit van morgen een stevige basis bij Audi. in 2021, omvat het Audi gamma al meer dan acht volledig elektrische wagens. Vanaf 2025 zullen er meer dan 20 volledig elektrische Audi modellen zijn.

Audi Q4 Sportback

Voorwaarden actie

* (1) Aanbod voor particulieren en professionele klanten. Actie geldig bij bestelling van een nieuwe 100% elektrische of plug-in hybride Audi bij een erkende deelnemende Audi verdeler in België, onder de cumulatieve voorwaarde dat: 1) een offerte wordt aangemaakt tussen 15 september en 16 oktober 2023 (inbegrepen) én 2) dat de hierop betrekking hebbende bestelbon wordt ondertekend vóór 17oktober 2023.
Enkel geldig voor klantencontracten in Audi plug in hybride modellen (Audi A3 Sportback TFSIe, Audi Q3 TFSIe, Audi Q3 Sportback TFSIe, Audi Q5 TFSIe, Audi Q5 Sportback TFSIe, Audi A6 Berline TFSIe, Audi A6 Avant TFSIe, Audi A7 Sportback TFSIe, Audi A8 TFSIe, Audi Q7 TFSIe en Audi Q8 TFSIe) en volledig elektrische Audi modellen (Audi Q4 etron, Audi Q4 Sportback etron, Audi Q8 etron, Audi Q8 etron Sportback, Audi etron GT). Zowel van toepassing op stockwagens als op nieuwe bestellingen.
De klant heeft de keuze tussen de korting op het EDI laadstation, de Audi e-kick scooter OF de Lucien Voucher. Aanbod niet cumuleerbaar. Maximum van 5 Audi e-kick scooter/EDI laadstation per natuurlijke persoon/rechtspersoon.
Bijkomende voorwaarden
  • Het aanbod voor een gratis intelligent geconnecteerd laadstation en certificatie van de elektrische installatie (t.w.v. 1300 EUR, excl. BTW), alleen bij installaties in België, is uitsluitend geldig voor de betaling van de factuur voor de plaatsing van een elektrisch laadstation door het bedrijf Electric by D'Ieteren NV (het aanbod voor een gratis geconnecteerd laadstation en certificatie van de elektrische installatie (t.w.v. 1300 EUR, excl. BTW), is uitsluitend geldig bij de aankoop van een plug in hybride of 100 elektrische Audi De korting op een EDI laadinstallatie is niet langer van toepassing wanneer de bestelde wagen wordt geannuleerd of wordt aangepast naar een model waarop de actie niet van toepassing is.
  • Slechts één gratis laadstation en één certificatie per bestelling van een plug in hybride of 100 elektrische Audi is toegestaan, met een maximum van 5 gratis laadstations en 5 gratis certificaties per natuurlijke persoon en/of rechtspersoon Een upgrade naar een EDI laadstation uit de hogere categorie is mogelijk mits betaling van de bijkomende kost door de klant het is echter niet mogelijk de waardebon ter waarde van 1 300 ex BTW te gebruiken voor de installatie van een niet geconnecteerd laadstation.
  • Het btw stelsel dat op de installatie van de laadpaal van toepassing is, wordt beheerst door de wettelijke bepalingen, zoals toegepast door de FOD Financiën (https :://financien belgium be/nl) De voorwaarden om als particulier in aanmerking te komen voor het btw tarief van 6 zijn de volgende ::( uw woning is ten minste tien jaar oud,oud,( uw woning wordt uitsluitend of hoofdzakelijk als particuliere woning gebruikt ;( de uitgevoerde werkzaamheden ( renovatie, rehabilitatie, verbetering, reparatie of onderhoud, met uitzondering van schoonmaak) worden rechtstreeks aan u, de " eindverbruiker"(d w z de eigenaar, de vruchtgebruiker, de huurder, enz in rekening gebracht.
  • Dit aanbod is niet overdraagbaar aan een derde partij en is niet inwisselbaar voor een waardebon of contant geld
  • Geldig 12 maanden vanaf datum bestelbon
  • Korting in lijn met de EDI tarieven vastgesteld op 01 09 2023
  • EDI tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen
**(2) Aanbod voor particulieren en professionele klanten. Actie geldig bij bestelling van een nieuwe 100% elektrische of plug-in hybride Audi bij een erkende deelnemende Audi verdeler in België, onder de cumulatieve voorwaarde dat: 1) een offerte wordt aangemaakt tussen 15 september en 16 oktober 2023 (inbegrepen) én 2) dat de hierop betrekking hebbende bestelbon wordt ondertekend vóór 17oktober 2023.
Enkel geldig voor klantencontracten in Audi plug in hybride modellen (Audi A3 Sportback TFSIe, Audi Q3 TFSIe, Audi Q3 Sportback TFSIe, Audi Q5 TFSIe, Audi Q5 Sportback TFSIe, Audi A6 Berline TFSIe, Audi A6 Avant TFSIe, Audi A7 Sportback TFSIe, Audi A8 TFSIe, Audi Q7 TFSIe en Audi Q8 TFSIe) en volledig elektrische Audi modellen (Audi Q4 etron, Audi Q4 Sportback etron, Audi Q8 etron, Audi Q8 etron Sportback, Audi etron GT). Zowel van toepassing op stockwagens als op nieuwe bestellingen.
De klant heeft de keuze tussen de korting op het EDI laadstation OF de Audi e-kick scooter. Aanbod niet cumuleerbaar. Maximum van 5 Audi e-kick scooter/EDI laadstation per natuurlijke
persoon/rechtspersoon.
Bijkomende voorwaarden
De gratis Audi e kick scooter vertegenwoordigt een waarde van  € 1.965,00 incl. BTW. Dit aanbod is niet overdraagbaar aan een derde partij en is niet inwisselbaar voor een waardebon
of contant geld. Slechts één gratis Audi Electric Kick Scooter is toegestaan per bestelling, met een maximum van 5 gratis Audi Electric Kick Scooters per natuurlijke persoon en/of rechtspersoon.
OF een voucher van Lucien. Indien de klant opteert voor de voucher van Lucien dan heeft deze de keuze tussen een korting van € 1.000,00 incl. BTW op de
aankoop van een nieuwe fiets of één jaar gratis leasing van een Riese & Müller Culture Mixte fiets (voordeel: € 2.200,00 incl. BTW)
(1)+(2). Aanbod onder voorwaarden en niet cumuleerbaar met een specifieke klantgebonden fleetkorting. Voor meer informatie gelieve u te wenden tot een erkende Audi verdeler.