Gedurfd. Glanzend. Plaats voor eindeloze verhalen.

Gedurfde nieuwe look. Groter vanbinnen en vanbuiten. De nieuwe SEAT Leon Break, een auto die zich zelfs in stilstand weet te onderscheiden. Full-ledkoplampen. Voertuigbreed led achteraan. Dynamische richtingaanwijzers op de flanken. De SEAT Leon Break rijdt nergens onopgemerkt voorbij. Diamond radiatorrooster. Unieke karakterlijnen. Een betoverende geest. De SEAT Leon en SEAT Leon Break. Ontworpen om te bekoren.

Boek een testrit      vraag een offerte

leon verbonden

Jouw Leon. Altijd verbonden.

Wil je altijd verbonden blijven, ook wanneer je niet in je auto zit? Dan biedt SEAT CONNECT je een naadloze ervaring van je smartphone tot je auto.

 

Laat het licht maar aan.

Sportief interieur. Kies de kleur van de omhullende ledsfeerverlichting om uw dashboard de juiste tint te geven. Het licht kan ook anticiperen op mogelijke aanrijdingen en knipperen om u te waarschuwen. 

leon interieur
Leon Break

5-star safety.

De gloednieuwe SEAT Leon heeft van Euro NCAP een veiligheidsscore van 5 sterren gekregen. Blind Spot Detection ziet naderende wagens buiten je gezichtsveld tot een straal van 70 meter. Exit Warning voorkomt dan weer aanrijdingen door andere voertuigen of botsingen met voetgangers wanneer u uw deur opent.

Elektrisch & Hybride | 100% fiscaal
Foto 1 / 1